Γαμπρός μαχαίρωσε 18 φορές τη νύφη μετά τη γαμήλια δεξίωση – Συνελήφθη 13 χρόνια αργότερα
αγαπημένα σου στη Google
Μετά από 13 χρόνια συνελήφθη ένας άνδρας που δολοφόνησε τη σύζυγό του αμέσως μετά τον γάμο τους, καθώς τη μαχαίρωσε συνολικά 18 φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Ο Arnoldo Jimenez εντοπίστηκε στο Μεξικό μετά από συντονισμένες ενέργειες της τοπικής αστυνομίας, της Interpol και του FBI, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Estrella Carrera στις ΗΠΑ. Μάλιστα, για αρκετά χρόνια ήταν στους 10 περιβόητους καταζητούμενους της αμερικανικής υπηρεσίας.
Το Toofab παραθέτοντας το χρονικό της υπόθεσης, έγραψε πως το θύμα σε ηλικία 26 ετών εντοπίστηκε νεκρό στην μπανιέρα του σπιτιού του στις 13 Μαΐου 2012. Η γυναίκα φορούσε ακόμα το νυφικό της και είχε 18 μαχαιριές σε όλο το σώμα, ενώ πριν από 48 ώρες είχε μόλις παντρευτεί τον άνδρα που τότε ήταν 30 ετών και μαζί είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι 2 ετών.
Η αδερφή της Carrera ειδοποίησε την αστυνομία, γιατί η αδερφή της δεν είχε εμφανιστεί στον παιδικό να πάρει τον γιο της, αλλά και την κόρη που είχε αποκτήσει με άλλον άνδρα. Τότε, έγινε έφοδος στο σπίτι της και αποκαλύφθηκε το έγκλημα.
Αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος ο Jimenez και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το έγκλημα έγινε λίγα λεπτά μετά το τέλος της γαμήλιας δεξίωσης, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην μπανιέρα. Μάλιστα, ο δράστης την είχε πλύνει και δεν υπήρχε ίχνος αίματος.
-
23 Αυγουστου 2026, 11:40Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες των πληρωμών -
23 Αυγουστου 2026, 15:10Σύλλογος Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης: Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην Ανώτατη Εκπαίδευση -
24 Αυγουστου 2026, 11:25Σητεία: Ο καβγάς σε πανηγύρι οδήγησε στη σύλληψη δυο ανήλικων καθώς χτύπησαν 17χρονο -
23 Αυγουστου 2026, 10:50Μητσοτάκης-Ανασκόπηση: Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ-Διάλογος με την Τουρκία δεν σημαίνει υποχώρηση -
24 Αυγουστου 2026, 22:46Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε στον Γιόφυρο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο - Κινητοποίηση των Αρχών (Βίντεο) -
23 Αυγουστου 2026, 13:00Μερομήνια 2027: «Λευκά» Χριστούγεννα και δύσκολο καλοκαίρι
