Συλλυπητήρια του Πανεπιστημίου Κρήτης για την απώλεια του καθηγητή Δημήτρη Τσέτη
Σε ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης αναφέρεται:
"Η πρόωρη απώλεια του Καθηγητή επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρη Τσέτη, μας γέμισε θλίψη. Ένας εξαιρετικός επιστήμονας , γιατρός, άνθρωπος δεν είναι πια κοντά μας.
Ο Δημήτρης Τσέτης υπήρξε πρωτοπόρος στον Τομέα της Επεμβατικής Ακτινολογίας και υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο και τον ασθενή με συνέπεια και αυταπάρνηση. Βασικό στέλεχος του Τομέα Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ιδιαίτερη συμβολή στην ανάδειξη της Ακτινολογίας της Κρήτης, στις κορυφαίες της χώρας μας. Πάντοτε συνοδοιπόρος με τις εξελίξεις συνέβαλε στην ανάδειξη της Επεμβατικής Αγγειολογίας.
Ο Δημήτρης έφυγε νωρίς, έχοντας να προσφέρει πολλά ακόμη. Η μνήμη του θα μείνει πάντα δυνατή στο ΠαΓΝΗ, στην Ιατρική, στους ανθρώπους που βοήθησε.
Στα παιδιά του, στη σύζυγό του και σε όλα τα οικεία του πρόσωπα εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.
Από την Πρυτανεία του ΠΚ"
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
