Συνελήφθη 32χρονος που μαχαίρωσε, γρονθοκόπησε και εκβίαζε την πρώην σύντροφό του
αγαπημένα σου στη Google
Έπειτα από σχεδόν 15 ημέρες, πολύωρες αναζητήσεις κι ένα ένταλμα σύλληψης, έπεσε τελικά στα χέρια της αστυνομίας ο 32χρονος δράστης, που είχε μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του στην Αρτέμιδα, την είχε γρονθοκοπήσει μπροστά στο παιδί τους, και είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.
Τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και την τελευταία επίθεση με μαχαίρι στην κοπέλα την προηγούμενη Παρασκευή και ήταν άφαντος. Μετά τη λήξη του 48ωρου εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του, δηλαδή τη Δευτέρα. Και τελικά έπειτα από 5 μέρες εντοπίστηκε στα Σπάτα και συνελήφθη, σύμφωνα με το Star.
Η γυναίκα από τον φόβο της δεν έβγαινε από το σπίτι της. Εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος κι εκείνη ήταν σε μια «φυλακή». Δεν είχε περάσει και λίγα στα χέρια του πρώην συντρόφου της.
Ήταν αρχές Ιουλίου όταν την εκβίαζε με βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το ανέβασε στο διαδίκτυο, το έστειλε και σε φίλους της. Μετά την γρονθοκόπησε μπροστά στο παιδί τους. Και τελικά πριν μια εβδομάδα τη μαχαίρωσε στην κοιλιά.
Το panic button δεν δούλεψε και η γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο.
-
11 Οκτωβριου 2026, 08:02Καλαμπόκι: Βουτιά 6% στις τιμές μετά την έκπληξη από το USDA -
10 Οκτωβριου 2026, 07:00Ηράκλειο: Παραμένει στοιχειωμένο το φράγμα που από το 1995 ως σήμερα βρίσκεται ως έργο στο... συρτάρι -
10 Οκτωβριου 2026, 11:30ΑΑΔΕ: Πάει για Νοέμβριο η προκαταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων για οριστικοποιημένες δηλώσεις-Οι υπόλοιποι το Δεκέμβρη -
10 Οκτωβριου 2026, 17:10Θλίψη στ' Ανώγεια για την απώλεια της Αμαλίας Νικολουδάκη -
11 Οκτωβριου 2026, 14:08Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του 34χρονου Γιώργου μετά από τροχαίο δυστύχημα – Είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στον Πλατανιά -
10 Οκτωβριου 2026, 21:15Κνωσός: Το εμβληματικό μνημείο παραμένει προβληματικό, εγείροντας μέχρι και ζητήματα ασφάλειας
