Θέμα newshub.gr: Μπαίνουν στα πλοία οι αγρότες από την Κρήτη- Ετοιμάζουν απόβαση στην Αθήνα!
αγαπημένα σου στη Google
Μέρες που έχουμε να δούμε εδώ και 4 χρονια περίπου θα ζησουμε πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή! Συμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών Συλλόγων της Κρήτης, στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία για την... απόβαση αγροτών και κτηνοτρόφων στην Αθήνα!
Στη συνάντηση που έγινε χθες, είχαμε τον ορισμό μιας 21μελούς Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης, για να «τρέξει» τη διαδικασία. Στη συζήτηση που έγινε μετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης ο κ. Νίκος Συριγωνάκης, ενώ από την άλλη πλευρά, είχαμε επικεφαλής αγροτικών - κτηνοτροφικών Συλλόγων και Ενώσεων από όλο το νησί!
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί ραντεβού του ΣΕΚ με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τη συμμετοχή και του κ. Ανδρέα Στρατάκη από την πλευρά της Κρήτης.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από το νησί, ανεξάρτητα από το παραπάνω ραντεβού, αναμένεται να ταξιδέψουν την Πέμπτη το βράδυ για την πρωτεύουσα, με στόχο να δώσουν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση. Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί κινητοοποίηση και από την πλευρά της Παναγιάλειου Ενωσης Συνεταιρισμών, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχει η διαμαρτυρία, μια ευρύτερη μορφή!
Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, στα πλαίσια διαμαρτυρίας τους στο Ηράκλειο, η οποία είχε καταλήξει μέσω πορείας στην Περιφέρεια Κρήτης, είχαν δώσει διορία 10 ημερών προς το ΥΠΑΑΤ προκειμένου να ανακοινώσει λύσεις στα προβλήματα που είχαν θέσει επανειλλημμένα στο παρελθόν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Στόχος πλέον της Συντονιστικής Επιτροπής είναι η κινητοποίηση αυτή να είναι μαζική και να γεμίσουν τα πλοία της Γραμμής την Πέμπτη το βράδυ, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και το Υπουργείο Αγροτικης Ανάπτυξης!
-
10 Ιουνιου 2026, 15:50Θλίψη στον ορειβατικό κόσμο της Κρήτης για την απώλεια του Μανόλη Δακανάλη -
10 Ιουνιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
10 Ιουνιου 2026, 18:40Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Έρχεται «δεύτερη ευκαιρία» για 30.000 χωρίς νέα αίτηση -
09 Ιουνιου 2026, 18:55Κρήτη: «Μας καταστρέφουν και φοβόμαστε να μιλήσουμε» - Σε απόγνωση λόγω της παράνομης βόσκησης σε περιοχές της Μεσαράς -
10 Ιουνιου 2026, 07:00Σταύρος Γαβαλάς: «Στον αυτόματο πιλότο» φέτος η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και αυτός… «δεν λειτουργεί»! -
10 Ιουνιου 2026, 16:42Ο ΟΦΗ ξεκινά το ταξίδι στην Ευρώπη: H επίσκεψη στο Παγκρήτιο, η παρουσίαση της UEFA και η άδεια της ΕΠΟ
