Στους δρόμους τα τρακτέρ- Κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη την χώρα
αγαπημένα σου στη Google
Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι αγρότες των Γρεβενών, οι οποίοι έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το διοικητήριο της Περιφερειακής ενότητας εδώ και 10 ημέρες.
Στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στην πόλη των Γρεβενών με κατεύθυνση τον νότιο κόμβο της Εγνατίας οδού, στην περιοχή Πατώματα. Από εκεί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία μέσα στην Εγνατία οδό μέχρι και τον ανατολικό κόμβο τον οποίο θα κλείσουν συμβολικά για περίπου μία ώρα.
Στη διασταύρωση της Νάουσας αναμένεται να στηθεί μπλόκο σήμερα από τους αγρότες της περιοχής, ενώ κινητοποιήσεις προγραμματίζονται και σε πολλές πόλεις της χώρας.
Στην Επανομή οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου, ενώ θα κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους αύριο, Παρασκευή με πορεία προς τον κόμβο του αεροδρομίου.
Νέα συμπλοκή αγροτών με αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκε χθες στην Καρδίτσα. Ένας αγρότης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, ενώ υπήρξε και προσαγωγή ενός αγρότη ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος.
ertnews.gr
-
19 Μαΐου 2026, 19:10Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Πρωτοσύγκελο Ν. Εικοσιδέκα-Αλλαγή και στη θέση του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου -
19 Μαΐου 2026, 09:41Κρήτη: Το Λασίθι «έσφαζε» με το... βαμβάκι - Το όργιο με τις επιδοτήσεις και οι υπόνοιες για τους εμπλεκόμενους -
19 Μαΐου 2026, 14:45Προσαρμογή των Αστερουσίων στην Κλιματική Αλλαγή με δενδροφυτεύσεις-Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων -
19 Μαΐου 2026, 15:00Οκτώ νέοι αιολικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας στο Λασίθι-Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν -
19 Μαΐου 2026, 07:06Άρια Μπαρκάτσα: Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αρκούν ως παράγοντας για να οδηγήσουν σε αυτοκτονική συμπεριφορά -
19 Μαΐου 2026, 10:45Κέλλυ Ιωάννου: Πώς δεν θα πέσουμε θύματα ψηφιακών απατεώνων! (podcast)
