Αθλητικά
Χανιά: Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για καλό σκοπό...

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Γήπεδο των Νεροκούρου, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των ομάδων: Ακαδημία Σούδας, Ηρακλής Νεροκούρου, Παλαίμαχοι Ηρακλή, Κ16 Ηρακλή. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των Αντιδημάρχων Χανίων και Προέδρων των ομάδων, Στέλιου Μιχαηλάκη και Μιχάλη Τσουπάκη.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την υποστήριξη της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών - Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Χανίων.
Κάντε μας follow:
-
19 Μαΐου 2022, 15:39ΟΠΕΚΕΠΕ: Μετά την πρώτη πληρωμή έρχονται και άλλες- Πότε θα γινουν για β. ενίσχυση, Εθνικο Απόθεμα, συνδεδεμένες
-
19 Μαΐου 2022, 22:37Κατέστρεψαν ολόκληρο αμπέλι στο Αμάρι – Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης (Φωτογραφίες)
-
18 Μαΐου 2022, 19:20Τι απαντά ο Άδωνης Γεωργιάδης για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό»
-
18 Μαΐου 2022, 18:00Δεν πήρε θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στο ζήτημα καταστροφής του Παλίγκρεμνου
-
19 Μαΐου 2022, 12:40Βολές στο κέντρο...
-
20 Μαΐου 2022, 08:12Χερσόνησος: Από την αρχή της σχολικής χρονιάς χωρίς σχολικούς τροχονόμους-Κινδύνευσε 8χρονος