Δεν «πατά» καλά η Βιγιαρεάλ

Το κακό ξεκίνημα για το «κίτρινο υποβρύχιο» στο νέο πρωτάθλημα παρατείνεται, καθώς με τη σημερινή ήττα συμπλήρωσε τρεις στα πρώτα τέσσερα ματς που έχει δώσει.
Το 2 στα 3 εντός έδρας έκανε σήμερα η Κάντιθ στο εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής της La Liga με την Βιγιαρεάλ, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.
Για να «γραφτεί» το τελικό 3-1, βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Πεντράθα στο 22΄ κι ενώ το σκορ τότε ήταν ισόπαλο, 1-1. Ο 30χρονος επιθετικός από την Βενεζουέλα, Ντάρβιν Μακίς, ανέλαβε δράση στη συνέχεια και με δύο γκολ ουσιαστικά έδωσε πρόωρο τέλος στο ματς.
Το κακό ξεκίνημα για το «κίτρινο υποβρύχιο» στο νέο πρωτάθλημα παρατείνεται, καθώς με τη σημερινή ήττα συμπλήρωσε τρεις στα πρώτα τέσσερα ματς που έχει δώσει και ήδη τα πρώτα... σύννεφα στον ορίζοντα για το μέλλον του Κίκε Σετιέν άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Η ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Πεντράθα, Κουέλκα, Αλμπιόλ, Φόιθ, Μπαένα (68΄ Κομεσάνα), Τέρατς (83΄ Κίκο), Σουάρεθ, Πίνο (68΄ Ντίας), Σόρλοτ (27΄ Μοράλες), Μορένο (83΄ Κάπουε)
-
30 Σεπτεμβριου 2023, 22:20Οροπέδιο Λασιθίου: Γιατί έχουν ανέβει οι τόνοι προεκλογικά-Οι συκοφαντίες και οι μηνύσεις
-
30 Σεπτεμβριου 2023, 16:06Ηράκλειο: Συλλήψεις μετά την εκκένωση του Ευαγγελισμού και τα επεισόδια στο κέντρο- Το χρονικό της έντασης
-
30 Σεπτεμβριου 2023, 11:29Δ. Μινώα Πεδιάδας: Θλίψη για το χαμό του Βασίλη Μαραγκάκη
-
29 Σεπτεμβριου 2023, 21:33Οι Ειδικοί Φρουροί Κρήτης για το θάνατο του Κ. Μανιουδάκη: Αυτόκλητοι εισαγγελείς διαστρεβλώνουν την αλήθεια
-
30 Σεπτεμβριου 2023, 11:07Ηράκλειο: Τι γινόταν στον Ευαγγελισμό - Φωτογραφίες και βίντεο από το κτίριο που ήταν υπο κατάληψη
-
30 Σεπτεμβριου 2023, 13:08Ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση του Φρουρίου Ιτζεδίν- Η ΕΤΑΔ παραχωρεί τη χρήση του στο Δήμο Χανίων