ΕΣΑΠ: Αίτημα επανέναρξης της Volleyleague έως 10 Ιανoυαρίου

Αίτημα για την έναρξη εκ νέου της Volleyleague το αργότερο έως τις 10 Ιανουαρίου καταθέτει με επιστολή του προς την αθλητική ηγεσία της χώρας ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:
«Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώπους όλων των ΤΑΑ και την σχετική εξουσιοδότηση που έλαβε απέστειλε προς τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με κοινοποίηση προς τον ΓΓ Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ΓΓ Υπουργείου Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ επιστολή μέσω της οποίας τους ευχαριστεί για το άνοιγμα των προπονήσεων των ομάδων των ΤΑΑ.
Παράλληλα τους ζητάει την έγκαιρη έναρξη του πρωταθλήματος «με επιμονή για ορισμό από μέρους σας έναρξης του Πρωταθλήματος Volley League ανδρών, το αργότερο έως 10-1-21», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Η ΕΣΑΠ αναλύει στην επιστολή της όλες τις προετοιμασίες και τις ενέργειες των ΤΑΑ καθώς και την προσδοκία τους για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.
Η ΕΣΑΠ για άλλη μία φορά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όσους καθημερινά δίνουν μάχη με την πανδημία του covid-19 και δεσμεύεται πως ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε το επαγγελματικό πρωτάθλημα ανδρών να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση σχετικά με την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει προς την πολιτεία και την ελληνική κοινωνία».
-
26 Ιανουαριου 2021, 13:24Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Έρχεται τροπολογία για επέκταση των επιδομάτων ανεργίας σε όλους- Επίδομα και με λιγότερα από 50 ένσημα
-
26 Ιανουαριου 2021, 09:23Ποιοι ξενοδοχοϋπάλληλοι χάνουν την επέκταση του επιδόματος ανεργίας- Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας
-
26 Ιανουαριου 2021, 11:00Τραγική κατάληξη για αγρότη: Τον καταπλάκωσε κλαδί ελιάς και τον σκότωσε!
-
27 Ιανουαριου 2021, 07:22ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ξεπαγώνουν» από σήμερα στον ΟΠΕΚΕΠΕ όλες οι διαδικαδίες για ενστάσεις και πληρωμές!
-
27 Ιανουαριου 2021, 15:01Οι αγρότες βλέπουν το «χρώμα του χρήματος»: Αποζημιώσεις 31,6 εκατ. ευρώ καταβάλλει ο ΕΛΓΑ
-
26 Ιανουαριου 2021, 16:00Συμφωνία Ξενοδόχων-ΠΟΕΕΤ και νέα διετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας-Τι θα γίνει με τους μισθούς