Εθνική ποδοσφαίρου: Κλήθηκε ο Μάριος Βήχος ενόψει του αγώνα με τη Σκωτία
Ο Μάριος Βήχος αποτελεί βασικό στέλεχος του φοβερού φέτος Λεβαδειακού στη Super League, γεγονός που έφερε και την πρώτη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για τον αγώνα με τη Σκωτία στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Μία ενόχληση του Δημήτρη Γιαννούλη στο δικέφαλο, οδήγησε στην αντικατάστασή του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρήζει εσπευσμένα διεθνή τον Μάριο Βήχο, για να καλύψει το κενό του στο αποψινό (15 Νοεμβρίου 2025, 21:45, Live από το Newsit.gr) παιχνίδι με τη Σκωτία.
Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μιχαηλίδης, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Κωστούλας, Τριάντης, Μπακασέτας, Τεττέη, Βήχος.
Πηγή: newsit.gr
Φωτογραφία: EUROKINISSI
-
19 Νοεμβριου 2025, 09:05Θάνατος του Χαρίλαου Πλατανάκη: Πένθος στο ΕΚΠΑ – Στην Κρήτη η τελευταία του κατοικία -
19 Νοεμβριου 2025, 11:29Χαμός με Λαζαρίδη και Τζεδάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Να τα πείτε στην Ομάδα Αλήθειας» – «Είσαι κολλητός του Ανδρουλάκη» (live) -
19 Νοεμβριου 2025, 09:41Black Friday 2025: Πλησιάζει η ημερομηνία της «Μαύρης Παρασκευής» - Πότε είναι φέτος -
18 Νοεμβριου 2025, 22:06Τρομάζει η εικόνα με την αποτύπωση της λειψυδρίας στην Κρήτη (Φωτο) -
19 Νοεμβριου 2025, 11:00Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
20 Νοεμβριου 2025, 07:00Πρίαμος Ιερωνυμάκης: «Τα μεγαλύτερα θύματα είναι αυτοί που παρήγαγαν και οι πιο ωφελημένοι όσοι ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
