Euroleague: «Ερυθρόλευκος» περίπατος με 92-70 στην Μπολόνια
Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση από την έδρα της Βίρτους, καθώς επικράτησε με 92-70 και πήρε “αέρα” τριών νικών (20-7) από την δεύτερη Φενερμπαχτσέ (17-9) και έχει βάλει γερές βάσεις ώστε να τερματίσει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής διάρκειας της Euroleague.
Ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Μπολόνιας με αντίπαλο την Βίρτους δεν θέλησε να χαρίσει τίποτα. Μπήκε από το πρώτο λεπτό με άγριες διαθέσεις, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο την ιταλική ομάδα, ενώ ήταν αρκετά κυνικός στην επίθεση σκοράροντας κοντά στο καλάθι για να χτίσει ένα +10 και το 12-2, αναγκάζοντας τον Ιβάνοβιτς να καλέσει time out. Στην συνέχεια οι παίκτες της Βίρτους δεν είχαν πολλές απαντήσεις με τον Ολυμπιακό να είναι σε εξαιρετική κατάσταση φτάνοντας στο +15 με το 17-2. Οι Φουρνιέ, Βεζένκοφ και Φαλ ανέβαλαν να ηγηθούν στο σκορ, με τους γηπεδούχους να είναι θεατές. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με προβάδισμα 20 πόντων υπέρ του Ολυμπιακού για το 34-14.
-
24 Απριλιου 2026, 14:30Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Επανωσήφη-Η αναφορά του Αρχιεπισκόπου στις ψευτο-καπετανιές (Φωτο) -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
24 Απριλιου 2026, 14:40Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς που ταξίδεψαν οι Έλληνες το Πάσχα – Η ανατροπή της Gen Z -
25 Απριλιου 2026, 23:21"Φλέγεται" η Κρήτη: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ -
25 Απριλιου 2026, 07:15Κώστας Μελάς: Στη Μεσόγειο όλα τα σημεία ελεύθερης ναυσιπλοΐας είναι σε "κρίση", εκτός το Στενό του Γιβραλτάρ! Σκληρές οι οικονομικές συνέπειες για ευρώπη! (podcast) -
24 Απριλιου 2026, 20:37Μακρόν: «Αν απειληθεί η Ελλάδα από την Τουρκία, να ξέρετε ότι θα είμαστε εδώ»
