Euroleague: Μεγάλο «διπλό» της Μονακό στην Πόλη
αγαπημένα σου στη Google
Τεράστιο «διπλό», με το οποίο αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έπιασε με ρεκόρ 10-5 τη Φενερμπαχτσέ, πήρε η Μονακό επί τουρκικού εδάφους.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη συνέτριψε με 99-69 το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, εξαργυρώνοντας την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου και την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στις γνωστές γι` αυτόν επιθετικές βραδιές.
Οι Μονεγάσκοι περιόρισαν την τουρκική ομάδα στους 16 και 15 πόντους σε τρίτη και τέταρτη περίοδο, αντίστοιχα, και με τον Μάικ Τζέιμς αιχμή του δόρατος στην επίθεση (21 πόντοι, 5 ασίστ), έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Έλι Οκόμπο (14π.), εξασφάλισαν γρήγορα μία διψήφια διαφορά ασφαλείας (46-63 στο 28΄), την οποία εκτόξευσαν πάνω από τους 20 πόντους στον... επίλογο του αγώνα (54-74 στο 31΄), φτάνοντας άνετα μία... ανάσα από την κατοστάρα.
Με 20 ασίστ, μόλις 7 λάθη και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας τελείωσε τον αγώνα η Μονακό, ενώ από τη Φενέρ, που τίμησε τους Νικ Καλάθη και Γιώργο Παπαγιάννη για την προσφορά τους στην ομάδα πριν το τζάμπολ, ξεχώρισε ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 28 πόντους, αλλά 1/9 τρίποντα.
Τα δεκάλεπτα: 19-17, 38-43, 54-72, 69-99
-
10 Οκτωβριου 2026, 07:00Ηράκλειο: Παραμένει στοιχειωμένο το φράγμα που από το 1995 ως σήμερα βρίσκεται ως έργο στο... συρτάρι -
09 Οκτωβριου 2026, 09:30Ηράκλειο: Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο-Οι βροχές "ξέπλυναν" το λίγο ασφαλτικό πάνω από τις οπτικές ίνες -
10 Οκτωβριου 2026, 11:30ΑΑΔΕ: Πάει για Νοέμβριο η προκαταβολή των αγροτικών επιδοτήσεων για οριστικοποιημένες δηλώσεις-Οι υπόλοιποι το Δεκέμβρη -
09 Οκτωβριου 2026, 18:57Επιλεκτικός ο καθαρισμός του κέντρου του Ηρακλείου – Καταγγελία του Συλλόγου Εργ. Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών (φωτό) -
09 Οκτωβριου 2026, 23:38Τουταγχαμών: Νέα ευρήματα αναζωπυρώνουν τις ελπίδες για τον χαμένο τάφο της Νεφερτίτης -
10 Οκτωβριου 2026, 17:10Θλίψη στ' Ανώγεια για την απώλεια της Αμαλίας Νικολουδάκη
