Φενέρμπαχτσε: Ο Μουρίνιο πανηγύρισε με... τούμπες τη νίκη επί της Τράμπζονσπορ
αγαπημένα σου στη Google
Η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν είδε την Τράμπζονσπορ να κάνει ανατροπή απέναντί της και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 67ο λεπτό, όμως αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να… πεθάνει και στο τέλος πανηγύρισε μία σπουδαία ανατροπή που την έφερε στο -5 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ.
Αρχικά ήταν ο Έντιν Τζέκο που έφερε το ματς σε ισορροπία στο 65ο λεπτό, ενώ στο 90+12′ ήρθε να την λυτρώσει ο Σοφιάν Άμραμπατ που με δυνατό σουτ εντός περιοχής έγραψε το 3-2 για τα καναρίνια και ξέρανε τους γηπεδούχους.
Μάλιστα το γκολ αυτό προκάλεσε χαμό στο γήπεδο, με τους αναπληρωματικούς παίκτες της “Φενέρ” να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να το πανηγυρίσουν, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να δίνει το σύνθημα μπαίνοντας και εκείνος στο χορτάρι και κάνοντας τούμπες.
-
10 Ιουνιου 2026, 15:50Θλίψη στον ορειβατικό κόσμο της Κρήτης για την απώλεια του Μανόλη Δακανάλη -
10 Ιουνιου 2026, 18:40Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Έρχεται «δεύτερη ευκαιρία» για 30.000 χωρίς νέα αίτηση -
10 Ιουνιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
10 Ιουνιου 2026, 07:00Σταύρος Γαβαλάς: «Στον αυτόματο πιλότο» φέτος η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και αυτός… «δεν λειτουργεί»! -
11 Ιουνιου 2026, 08:36Ηράκλειο: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο του κοινοτάρχη Αλέξανδρου Δασκαλάκη -
10 Ιουνιου 2026, 16:42Ο ΟΦΗ ξεκινά το ταξίδι στην Ευρώπη: H επίσκεψη στο Παγκρήτιο, η παρουσίαση της UEFA και η άδεια της ΕΠΟ
