Γκουαρντιόλα: «Δεν ήμασταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί»
Η ουσία έλειψε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Τότεναμ, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα που τόνισε ωστόσο ότι έμεινε ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι τώρα, η Σίτι και ο Γκουαρντιόλα έχουν χάσει και τα τέσσερα ματς που έδωσαν με τα «σπιρούνια» στο νέο γήπεδο της Τότεναμ και μάλιστα χωρίς να σκοράρουν, συμπεριλαμβανομένων τριών αγώνων για την Premier League.
«Σε γενικές γραμμές, δείξαμε καλό πνεύμα και καλή πρόθεση. Και φθάσαμε στο τελευταίο τρίτο πολλές φορές, αλλά δεν μπορούσαμε να είμαστε αρκετά ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Ο Σον σκόραρε και χάσαμε», σχολίασε ο Καταλανός προπονητής και πρόσθεσε: «Έχουμε τους ίδιους παίκτες με την περυσινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα ίδια παιδιά που πέτυχαν πολλά γκολ. Είμαστε αρκετά καλοί για να δημιουργούμε ευκαιρίες και να βάζουμε γκολ. Και θα το κάνουμε. Ημασταν ένας εναντίον πολλών. Αλλά τελικά δεν μπορούσαμε να ντριμπλάρουμε, να σουτάρουμε και να βάλουμε γκολ. Αλλά ο τρόπος που αρχίσαμε, μου έδειξε ότι η ομάδα είναι εκεί».
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
