Η ιστορική προπόνηση του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και η ομιλία του Ράσταβατς
Ιστορικές στιγμές βιώνει ο ΟΦΗ και ολόκληρο το κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς, το βράδυ του Σαββάτου (17/05, 20:00), θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με στόχο τον δεύτερο τίτλο της ιστορία του στον θεσμό και πρώτο μετά από 38 χρόνια!
Χιλιάδες φίλοι της κρητικής ομάδας έκαναν το ταξίδι για την Αθήνα, εδώ, όπου έφτασε και η αποστολή του συλλόγου το μεσημέρι της Παρασκευής (15/05) με δύο ώρες καθυστέρησης στην πτήση.
Αργά το απόγευμα, ο ΟΦΗ πάτησε αγωνιστικό χώρο, καθώς, πραγματοποίησε την τελευταία τους προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο, ένα 24ωρο πριν τον μεγάλο τελικό!
Ιδιαίτερη στιγμή στην προπόνηση ήταν, όταν ο τεχνικός του συλλόγου, Μίλαν Ράσταβατς, μάζεψε τους πάντες στο κέντρο του γηπέδου και τους έβγαλε μια αρχηγική και εμψυχωτική ομιλία, ανεβάζοντας το ηθικό παικτών και τεχνικού επιτελείου!
-
24 Απριλιου 2026, 14:30Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Επανωσήφη-Η αναφορά του Αρχιεπισκόπου στις ψευτο-καπετανιές (Φωτο) -
24 Απριλιου 2026, 10:37Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
24 Απριλιου 2026, 12:20Ελένη Γερακάκη: «Κάθε γυναικοκτονία ξεκινά πολύ πριν το έγκλημα… μέσα σε σχέσεις, αντιλήψεις και σιωπές που συχνά δεν αναγνωρίζονται εγκαίρως (podcast) -
24 Απριλιου 2026, 14:40Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς που ταξίδεψαν οι Έλληνες το Πάσχα – Η ανατροπή της Gen Z -
24 Απριλιου 2026, 09:50Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Αν. Κρήτη: Υπήρχε alert από τις 14 του μηνός-Συνεχείς μετασεισμοί
