Η πρόταση Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Αθλητικό «χρώμα» είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό «Open».
Μεταξύ άλλων, ο Ελληνας πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League, που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαϊου στην «Opap Arena» με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί το τρόπαιο απέναντι στην Φιορεντίνα, μίλησε για το final four της Euroleague, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο τελικός κυπέλλου θα πρέπει να γίνεται στο ΟΑΚΑ.
«Μακάρι προφανώς να έχουμε νικητή ελληνική ομάδα στο Conference League και να έχουμε δυο ελληνικές ομάδες στο final four. Επειδή ήμουν πολύ τυχερός στις προβλέψεις μου, είπα να μην προκαλώ την τύχη μου και να σταματήσω», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:
«Εγινε σημαντική πρόοδος στην ασφάλεια στα γήπεδα. Το ζήτημα αυτό (σ.σ. ο τελικός κυπέλλου) αφορά την ΕΠΟ. Ο τελικός του κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο με φιλάθλους. Αυτή είναι η πρόταση μου και αυτό να είναι πάγιο. Βάζω την πρόταση στο τραπέζι και αναμένω από την ΕΠΟ να την κάνει αποδεκτή».
-
26 Μαρτιου 2025, 17:29Διπλό φονικό στ' Ανώγεια: Με ένταση ξεκίνησε το Εφετείο - Ποιοι κατέθεσαν - Πότε συνεχίζεται η δίκη
-
26 Μαρτιου 2025, 11:00Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
27 Μαρτιου 2025, 07:00Κρήτη: Έρχονται επιτέλους τα 430 εκατομμύρια ευρώ των Οικολογικών Σχημάτων – Τι άλλες πληρωμές θα γίνουν στους παραγωγούς
-
26 Μαρτιου 2025, 13:40Θλίψη από τους γείτονες για την καταστροφή του εργοστασίου Κοπιδάκη – Τι λένε οι άνθρωποι της ευρύτερης περιοχής
-
27 Μαρτιου 2025, 21:00Κρήτη: Τα 430 εκατομμύρια ευρώ των Οικολογικών Σχημάτων και οι πληρωμές που θα γίνουν στους παραγωγούς
-
27 Μαρτιου 2025, 07:10Μ. Κοττάκης: Ο θυμός της κοινωνίας είναι η περιφρόνηση στο πολιτικό σύστημα, που δίνει παλαιές απαντήσεις σε νέα ερωτήματα! (podcast)