Η Στουτγκάρδη ετοιμάζει πρόταση 20 εκ. ευρώ για τον Γιάννη Κωσνταντέλια
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε μία ακόμη “γεμάτη” σεζόν με τον ΠΑΟΚ και είναι πλέον βασικός στην Εθνική Ελλάδας, γεγονός που τον έχει φέρει ξανά στο “στόχαστρο” ομάδων του εξωτερικού, με τη Στουτγκάρδη να είναι στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Στουτγκάρδη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, που με τα μπόνους θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, για τον 22χρονος εξτρέμ του “Δικεφάλου του Βορρά”.
Ο Ιβάν Σαββίδης είπε προσωπικά “όχι” σε περσινή πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια, αλλά το συμβόλαιό του δεν έχει ανανεωθεί και παρότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησής του.
Ο ίδιος ο Έλληνας εξτρέμ πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην Τούμπα και περιμένει σύντομα να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.
-
14 Ιανουαριου 2026, 14:50Η κίνηση του Τοποτηρητή στη Μητρόπολη Χανίων κ. Αμφιλοχίου που σχολιάζεται έντονα -
14 Ιανουαριου 2026, 09:25Πρόγραμμα επιδότησης αυτοκινήτων: Έως 30.000 ευρώ για να πάρετε καινούργιο -
14 Ιανουαριου 2026, 16:34Θανατηφόρο τροχαίο στη Σητεία: «Το αυτοκίνητο δεν είναι παιχνίδι» – Η “κραυγή αγωνίας» του Γιάννη Λιονάκη μετά τον χαμό του 15χρονου -
14 Ιανουαριου 2026, 09:06Σκηνικό τρόμου στο Ιράν: Σήμερα ο πρώτος απαγχονισμός διαδηλωτή – «Θα αναλάβουμε δράση» απειλεί ο Τραμπ -
14 Ιανουαριου 2026, 12:20Το μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού Μ. Ανδρεάκης "καρφώνει" Φασομυτάκη, Ορφανουδάκη -
14 Ιανουαριου 2026, 08:31Θανατηφόρο τροχαίο στο Λασίθι: Ένας νεκρός 15 ετών και ένας τραυματίας
