Μίμης Παπαϊωάννου: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Ο Μίμης Παπαϊωάννου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και βύθισε στο πένθος την ΑΕΚ και ολόκληρο τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα από ανάρτησή της, η κηδεία του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαρτίου και από νωρίς, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
"Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Μίμη Παπαϊωάννου την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 2 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ και θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ."
-
23 Μαρτιου 2023, 10:30«Θερμό» επεισόδιο στη Μεσαρά: Διαπληκτίστηκε με την αδερφή του και παρενέβη η Αστυνομία
-
23 Μαρτιου 2023, 19:51Άνδρας που «πέθανε για λίγα λεπτά» ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για τον θάνατο
-
22 Μαρτιου 2023, 20:21Υπογράφηκε η τοπική κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ηρακλείου
-
23 Μαρτιου 2023, 07:48Βολές στο κέντρο... της Πέμπτης
-
23 Μαρτιου 2023, 11:44Σοκ στη Μεσαρά: Ξεψύχησε στην κεντρική πλατεία των Μοιρών- Θρήνος για τον άτυχο Στέλιο
-
23 Μαρτιου 2023, 07:10Θέμα newshub.gr: Τα χρέη σε ΙΚΑ, Εφορία, οι οφειλές στους αμπελουργούς και στη μισθοδοσία εργαζομένων «βουλιάζουν» την ΕΑΣΗ