Νέα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό
αγαπημένα σου στη Google
Δέκα είναι συνολικά οι νοσούντες με κορωνοϊό στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά και τα τρία νέα κρούσματα που ανακοίνωσε η ΚΑΕ σήμερα.
Οι αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδες όπως είναι φυσικό έχουν διακοπεί ενώ προς αναβολή οδηγούνται τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.
Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.
Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.
Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2). Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2)».
-
26 Ιουλιου 2026, 11:27Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι -
26 Ιουλιου 2026, 15:10Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε το «Φεγγάρι του Ελαφιού» -
27 Ιουλιου 2026, 07:06Ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης: Ο…ρυγχίτης πρόλαβε το δάκο – Τεράστιες καταστροφές στα λιόφυτα που δεν ήταν φορτωμένα! -
27 Ιουλιου 2026, 21:47Κύκλωμα στο Ηράκλειο: Ζωοκλοπές, εκβιασμοί και παράνομες επιδοτήσεις – 8 συλλήψεις και δύο ακόμα κατηγορούμενοι -
27 Ιουλιου 2026, 07:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 1ο) - Η «σκοτεινή» ΚΥΠ 1953-1986 (podcast) -
26 Ιουλιου 2026, 17:40Σύρος: Την Τρίτη το «τελευταίο αντίο» στην 41χρονη διασώστρια – Την ίδια ημέρα απολογούνται ο 42χρονος και η σύζυγός του
