Ο Εμαννουήλ Καραλής πέρασε τα 6.01 μ. και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στο επί κοντώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε ιστορία και στο Diamond League της Σαγκάης, καθώς πέρασε τα 6.01μ. και έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο.
Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δεν σταματάει να ξεπερνάει τον εαυτό του, αποδεικνύοντας ότι είναι με διαφορά ο δεύτερος καλύτερος επικοντιστής στον κόσμο, πίσω μόνο από τον εγωγήινο Μόντο Ντουπλάντις.
Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε τα 6.01μ. στο Diamond League της Σαγκάης και άφησε πίσω τα 6.00μ. που είχε κάνει στο Χορζόφ της Πολωνίας στις 25 Αυγούστου και μέχρι σήμερα ήταν το άτυπο πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Εμμανουήλ Καραλής έχει 6.05μ στον κλειστό από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νανζίνγκ στις 22 Μαρτίου 2025.
-
15 Μαΐου 2025, 11:00Παιγνίδια εξουσίας με φόντο την «κατάκτηση» της Μητρόπολης Χανίων
-
16 Μαΐου 2025, 10:29Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
-
16 Μαΐου 2025, 07:00Hράκλειο: Η μεταμεσονύχτια φωτιά σε κάδους και καλαμιές αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά (Βίντεο)
-
16 Μαΐου 2025, 16:15Διπλό φονικό στ' Ανώγεια: Εξετάστηκαν μάρτυρες - Στις 26 Μαΐου η συνέχεια της δίκης
-
15 Μαΐου 2025, 10:40Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision: Η Κλαυδία διεκδικεί τη μεγάλη πρόκριση με την Αστερομάτα
-
15 Μαΐου 2025, 12:35Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Στο «μάτι του κυκλώνα» και η Κρήτη με θυελλώδεις νοτιάδες