Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το τελικό «deal»: 11+3 εκατ. ευρώ προς την Τζιρόνα για Ουναΐ
αγαπημένα σου στη Google
Έπειτα από ένα πολυήμερο «θρίλερ», ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει την άκρη στις σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τζιρόνα για κάνει δικό του τον Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος επιστρέφει στους «πράσινους» έπειτα από 15 μήνες, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού».
Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η τελική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τζιρόνα έφτασε στα 11+3 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» θα καταβάλουν 11 εκατ. ευρώ φιξ στους Ισπανούς σε δύο δόσεις, μία άμεσα και μία το 2027 (προκειμένου να αλλάξει το ημερολογιακό έτος, όσον αφορά τον έλεγχο του Cost Control) για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» θα πληρώνουν κάθε καλοκαίρι από 1 εκατ. ευρώ για να αγοράζουν ένα μερίδιο 10% απ’ τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, μέχρι να τον κάνουν 100% δικό τους το καλοκαίρι του 2029.
Ο Ουναΐ θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ ως προς τα φιξ χρήματα, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους που θα μπορούν να ανεβάζουν ανά έτος το τελικό ποσό στα 3,6 εκατ. ευρώ.
-
22 Οκτωβριου 2026, 10:50ΟΦΗ-Λεβερκούζεν: Μεγάλο ματς στο Ηράκλειο για τη League Phase του Europa League -
23 Οκτωβριου 2026, 07:15Λευτέρης Κουσούλης: «Οι μεγάλες "διαδηλώσεις" στην Ελλάδα θα γίνουν στην κάλπη!…» (podcast) -
23 Οκτωβριου 2026, 07:06Μανόλης Αλεξανδράκης: Θετικά μηνύματα για την ελαιοπαραγωγή, αλλά με χαμηλή τιμή και πολλά ερωτηματικά -
22 Οκτωβριου 2026, 14:08Δικταίο Άντρο: Μειώθηκε η επισκεψιμότητα τον Ιούνιο του 2026, μετά τις εργασίες ασφάλειας -
22 Οκτωβριου 2026, 18:42Κρήτη: 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μέσα στο 2026 - Γ. Λιονάκης: «Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει τρόπος ζωής» -
23 Οκτωβριου 2026, 12:40Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
