Σάκκαρη: Προκρίθηκε στις «16» της Μαδρίτης
αγαπημένα σου στη Google
Η Ελληνίδα τενίστρια έφθασε στην κατάκτηση της νίκης με 6-3, μετά από 35 λεπτά αγώνα.
Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την εξαιρετική παρουσία της στο τουρνουά τένις, που διεξάγεται στην Μαδρίτη, καθώς επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς με 6-1, 6-3 και προκρίθηκε στις «16» της διοργάνωσης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ήταν «καταιγιστική» στο πρώτο σετ, καθώς με δύο διαδοχικά breaks στο 4ο και στο 6ο game, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της και πήρε το σετ με 6-1, έπειτα από μόλις 27 λεπτά αγώνα.
Κάτι αντίστοιχο, συνέβη και στην αρχή του δεύτερου σετ, με την Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, να «σπάει» το σερβίς της Στέφενς (Νο 33 στον κόσμο) μόλις στο πρώτο game. Ωστόσο, η Αμερικανίδα τενίστρια αντέδρασε άμεσα και μετά από μεγάλη «μάχη» πήρε πίσω το χαμένο σερβίς με break, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στην συνέχεια, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους και όπως διαφαινόταν, όποια θα «έσπαγε» το σερβίς της αντιπάλου, θα έπαιρνε το σετ και την νίκη.
Και αυτή που το κατάφερε ήταν η Σάκκαρη, η οποία με εντυπωσιακό τένις στο έβδομο και στο ένατο game, έκανε διαδοχικά breaks και αφού προηγήθηκε με 4-3, έφθασε στην κατάκτηση της νίκης με 6-3, μετά από 35 λεπτά αγώνα.
πηγή- φωτογραφία :ΑΠΕ
-
10 Ιουνιου 2026, 15:50Θλίψη στον ορειβατικό κόσμο της Κρήτης για την απώλεια του Μανόλη Δακανάλη -
10 Ιουνιου 2026, 18:40Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Έρχεται «δεύτερη ευκαιρία» για 30.000 χωρίς νέα αίτηση -
10 Ιουνιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
10 Ιουνιου 2026, 07:00Σταύρος Γαβαλάς: «Στον αυτόματο πιλότο» φέτος η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και αυτός… «δεν λειτουργεί»! -
11 Ιουνιου 2026, 08:36Ηράκλειο: Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο του κοινοτάρχη Αλέξανδρου Δασκαλάκη -
10 Ιουνιου 2026, 16:42Ο ΟΦΗ ξεκινά το ταξίδι στην Ευρώπη: H επίσκεψη στο Παγκρήτιο, η παρουσίαση της UEFA και η άδεια της ΕΠΟ
