Super League: Δυνατά ματς ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Αρης σήμερα
αγαπημένα σου στη Google
Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.
Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ στις 19:15 δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, ψάχνοντας τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα προσπεράσει στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ και θα βρεθεί μόνη δεύτερη. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί θέλουν να πετύχουν την πρώτους τους νίκη στους αγώνες κατάταξης, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.
Το βράδυ, στις 21:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκη, μετά από 94 μέρες από το τελευταίο του παιχνίδι στο Φάληρο. Οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και παράλληλα να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς κάνουν ένα καλό «τεστ» δυνάμεων μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά την καραντίνα, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς με την ΑΕΚ στις 24 Ιουνίου και οι «κίτρινοι» έχουν ως στόχο τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.
-
04 Οκτωβριου 2026, 14:45Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας-Έγκυος η σύζυγός του -
04 Οκτωβριου 2026, 10:45Διεθνής Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Δεν πτόησε κανέναν η κακοκαιρία-Χιλιάδες αθλητές τρέχουν υπό βροχή (Φωτο + Βίντεο) -
04 Οκτωβριου 2026, 07:05Ο Κρητικός Επίσκοπος Ταμισού και Έξαρχος Λιθουανίας στο Newshub.gr: Οι δυσκολίες του ιεραποστολικού έργου σε μια χώρα που γειτνιάζει με τη Ρωσία -
04 Οκτωβριου 2026, 11:40Πένθος στη Γαύδο για τον 16χρονο Νικόλα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Χερσόνησο -
04 Οκτωβριου 2026, 13:50Αλλαγή ώρας: Αντίστροφη μέτρηση για τη χειμερινή-Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω -
04 Οκτωβριου 2026, 07:15Σταύρος Γιαγκάζογλου: Ο Ιωσήφ Φιλάγρης, η Ενετοκρατία και ο Χάνδακας των Ανθενωτικών (podcast)
