Το μήνυμα του Ζβέρεφ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του
Εκτός Roland Garros έμεινε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Ο γερμανός τενίστας υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα στο δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ράφα Ναδάλ και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγώνα, δίνοντας στον Ισπανό το εισιτήριο για τον τελικό.
Ο Ζβέρεφ, μετά το τέλος του αγώνα και μέσω του επίσημου λογαριασμού του Roland Garros, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ναδάλ για τον τελικό του τουρνουά.
«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα στο court, ήταν ένας φανταστικός αγώνας πριν γίνει αυτό που έγινε. Φαίνεται πως έχω έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, η ιατρική ομάδα ακόμα εξετάζει την κατάσταση. Θα σας ενημερώσουμε μόλις γνωρίζουμε περισσότερα. Προφανώς θέλω να συγχαρώ τον Ράφα, είναι απίθανο που θα παίξει 14η φορά στον τελικό και ελπίζω να τα καταφέρει και να γράψει ξανά ιστορία» ανέφερε ο Ζβέρεφ.
-
21 Απριλιου 2026, 22:00Ηράκλειο: Το απρόοπτο με τη γυναίκα στο αναπηρικό αμαξίδιο και η άμεση αντίδραση τουριστών και οδηγού mini bus -
21 Απριλιου 2026, 15:24Νέα μέτρα στήριξης ανακοινώνονται αύριο από τον Μητσοτάκη μετά το «υπερπλεόνασμα» από ΕΛΣΤΑΤ -
21 Απριλιου 2026, 12:17Ηράκλειο: Τελευταίο αντίο στη μητέρα του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού που συγκίνησε με τον επικήδειο του (Φωτο) -
21 Απριλιου 2026, 10:45Δημήτρης Βεριώνης: Θάνατοι στη χούντα, τα γνωστά και άγνωστα θύματα 1967-1974 (podcast) -
21 Απριλιου 2026, 07:15Κώστας Λουκόπουλος: Το MAGA εναντιώνεται στον Τραμπ και λόγω τιμής γαλονιού - Η σχέση μας με τη Γαλλία ενισχύει την αρχιτεκτονική εξισορρόπηση στην περιοχή του Αιγαίου! (podcast) -
21 Απριλιου 2026, 20:55Ηράκλειο-Τραγωδία: Γυναίκα εντοπίστηκε απαγχονισμένη
