Τσιτσιπάς: «Ήταν μία τρομερή μάχη, ένιωσα σαν να παίζω στο Κολοσσαίο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Ντιμιτρόφ, όμως τελικά κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.
Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοσή του, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα στη Ρώμη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν μία τρομερή μάχη, είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να προκριθώ και να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες. Ο Ντιμιτρόφ έπαιξε πολύ καλά και με δυσκόλεψε πολύ.
Είχε ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά εγώ κατάφερα να οδηγήσω το ματς στο tie break και πήρα μία ρεβάνς για τον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι συνέβη όταν έχασα το προβάδισμα στο break.
Δυστυχώς δεν τα πήγα καλά σε εκείνο το σημείο και έχασα πολλούς πόντους.
Είναι σαν να παίζεις στο Κολοσσαίο, τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ένα τρομερό περιβάλλον για πραγματικούς μονομάχους. Βρήκα ξανά τον εαυτό μου.
Είχα ένα μεγάλο προβάδισμα στο 2ο σετ αλλά δεν κατάφερα να το κλείσω. Έμεινα στον αγώνα, πάλεψα και έσβησα το ματς πόιντ. Ήταν μια τρομερή μάχη από μέρους μου. Η σημερινή νίκη μου ανήκει και είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα».
-
18 Μαΐου 2022, 07:07Το απόλυτο "μπάχαλο" με τις επιδοτήσεις - Τι γίνεται με την υποβολή των αιτήσεων
-
19 Μαΐου 2022, 15:39ΟΠΕΚΕΠΕ: Μετά την πρώτη πληρωμή έρχονται και άλλες- Πότε θα γινουν για β. ενίσχυση, Εθνικο Απόθεμα, συνδεδεμένες
-
18 Μαΐου 2022, 12:30Συγκίνησαν και συγκινήθηκαν οι απόγονοι των Μικρασιατών στη γιορτή της Παναγίας Καμαριάνης (ΦΩΤΟ)
-
18 Μαΐου 2022, 09:00Κρήτη - Παλίγκρεμνος: Οι επόμενες κινήσεις και η απόφαση για το έργο
-
18 Μαΐου 2022, 10:08Ηράκλειος: Νέος σεισμός ταρακούνησε στο Αρκαλοχώρι- Έγινε αισθητός και στο Ηράκλειο
-
17 Μαΐου 2022, 21:03Έγινε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη – Γιατί ξέσπασε η Μαίρη Μπάρκουλη