Αχτσιόγλου: Με υψωμένη γροθιά μετά την ήττα -«Από αύριο ξεκινά νέος αγώνας για μαχητική και δομική αντιπολίτευση»

Η Εφη Αχτσιόγλου μετά την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη στη μάχη για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου λίγο πριν από τις 23:20.
Εκεί την υποδέχθηκαν ψηφοφόροι της με συνθήματα και εκείνη χαμογελαστή ύψωσε την αριστερή γροθιά πριν κάνει δηλώσεις στις κάμερες.
«Η μεγάλη συμμετοχή και στις δύο Κυριακές έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς» είπε αρχικά και τόνισε ότι τα χιλιάδες στελέχη που προσήλθαν στις κάλπες, «έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών στις κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται».
Πρόσθεσε δε πως «από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να δώσουμε προοπτική στους ανθρώπους αυτού του τόπου που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα.
-
07 Δεκεμβριου 2023, 08:30Πέθανε ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λιχτενστάιν σε ηλικία 51 ετών
-
07 Δεκεμβριου 2023, 14:10«Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια», λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αράχωβας
-
07 Δεκεμβριου 2023, 18:10Meteo: Βροχές και πιθανότητα καταιγίδων στην Κρήτη την Παρασκευή (χάρτες)
-
07 Δεκεμβριου 2023, 09:15Ρένα Παπαδάκη - Σκαλίδη: Η φτώχεια στο Ηράκλειο έχει αυξηθεί - Η Κοινωνική Κατοικία μεγάλο στοίχημα (podcast)
-
07 Δεκεμβριου 2023, 19:48Κρήτη: Ξανά στο "πόδι" η Πυροσβεστική- Μάχη με τις φλόγες σε Λασίθι και Ρέθυμνο
-
06 Δεκεμβριου 2023, 21:24Εφιάλτης για γονείς, «ξέφυγε» βρέφος 16 μηνών και δεν ήξεραν αν κατάπιε χάπια