Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου του ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ – Ναύτης ο 20χρονος δράστης
Στον Άγιο Δημήτριο, τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός 27χρονου, γιου ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Ως βασικός δράστης φέρεται ένας 20χρονος, σύντροφος της πρώην του θύματος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ενώ ακόμη τρία άτομα κατηγορούνται για υπόθαλψη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος και ένας 18χρονος φίλος του συναντήθηκαν με το θύμα στο Πάρκο Ασυρμάτου. Εκεί ξέσπασε έντονος καβγάς που κατέληξε σε φονική επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου.
Μετά το περιστατικό, οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν, συνάντησαν τις συντρόφους τους και παρέμειναν όλοι μαζί σε χώρο, μέχρι να εντοπιστούν και να συλληφθούν έπειτα από εντολή εισαγγελέα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξαν τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του θύματος, τα οποία αποκάλυπταν την ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, κυρίως λόγω προσωπικών διαφορών που σχετίζονταν με την πρώην σύντροφο.
Ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε το θύμα στην καρδιά, ενώ υπήρχαν και τραύματα σε λαιμό και κεφάλι. Μάρτυρας ανέφερε ότι το θύμα δέχθηκε επίθεση και κατέρρευσε λίγα μέτρα πιο πέρα.
Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε στρατιωτικό εισαγγελέα, καθώς ο βασικός κατηγορούμενος είναι ναύτης.
-
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
22 Απριλιου 2026, 13:42Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν από 150 ευρώ -
22 Απριλιου 2026, 21:08Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία - Οι κινήσεις του αυτόχειρα -
22 Απριλιου 2026, 07:00Ηράκλειο: Πεζοδρόμια «παγίδες», κακοτεχνίες και ασυντήρητα σημεία σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους (Φωτο)
