Ελλάδα

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Αγρίνιο: Σε νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν πατέρας και γιος
αγαπημένα σου στη Google
Στο νοσοκομείο Αγρινίου με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου πατέρας και γιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, οι δύο άνδρες, ηλικίας 52 και 27 ετών διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου καθώς είχαν υποστεί εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.
Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες για το πώς τραυματίστηκαν. Πιθανότατα να υπήρξε κάποιο ατύχημα με έκρηξη μπουκάλας υγραερίου στο σπίτι τους.
Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και διαπιστώθηκε πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή τους στο Ρίο.
enikos.gr
Κάντε μας follow:
-
05 Ιουλιου 2026, 21:01Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Κρήτης: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Μαρία Αντωνογιαννάκη -
05 Ιουλιου 2026, 07:50Αναστάτωση έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου- Λεωφορείο του ΚΤΕΛ τυλίχθηκε στις φλόγες (Βίντεο) -
04 Ιουλιου 2026, 07:15Σταύρος Χριστακόπουλος: Η κόντρα Ανδρουλάκη - Τσίπρα στην κεντροαριστερά, κάνει καλό μόνο στον Μητσοτάκη και την ΝΔ! (podcast) -
04 Ιουλιου 2026, 18:28Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής: 112 για εκκένωση των περιοχών Αμπελάκια και Κηπούπολη -
05 Ιουλιου 2026, 14:55Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ -
05 Ιουλιου 2026, 08:11Θεσσαλονίκη: Καλύτερη η εικόνα μετά την ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο- Κάηκαν εργοστάσια και βιοτεχνίες (φωτο)
