Αιγιάλεια: Αγρότες άναψαν φωτιές στην Εθνική Οδό-Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις
αγαπημένα σου στη Google
Κλιμακώθηκαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών σήμερα στην Εθνική Οδό, με τους συγκεντρωμένους να ανάβουν τεράστιες φωτιές προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους στην κυβέρνηση για περαιτέρω ελαφρύνσεις στα κόστη παραγωγής τους.
Ειδικότερα, αγρότες της Αιγιάλειας άναψαν φωτιές στον κόμβο Μεγανίτη με τις τεράστιες φλόγες και τον πυκνό, μαύρο καπνό να δίνουν ξεχωριστό τόνο στην κινητοποίηση.
Σύμφωνα με το pelop.gr, νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου συγκεντρώθηκε στο Νοσοκομείο και κατευθύνθηκε προς την «Ολυμπία Οδό» και συγκεκριμένα στον Κόμβο Μεγανίτη, τον οποίο και αποφάσισαν να «κλείσουν».
Μέχρι αυτή την ώρα κλειστή παραμένει η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Αθηνών.Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος Γιάννης Μποδιώτης, ο αποκλεισμός αυτός μπορεί να είναι ολιγόωρος αλλά και «μόνιμος»!
Όπως σημείωσε , οι αγρότες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση είναι πολλοί ενώ συνεχώς προσέρχονται και άλλοι.
Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους να συμμετάσχουν στο μπλόκο του Αιγίου αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για να τους συμπαρασταθούν.
Παρόντες στην κινητοποίηση ήταν τόσο ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ κ. Νίκος Καραθανασόπουλος, όσο και ο δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης.
Παράλληλα, η Αστυνομία έκλεισε την πρόσβαση στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών.
-
19 Μαΐου 2026, 19:10Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Πρωτοσύγκελο Ν. Εικοσιδέκα-Αλλαγή και στη θέση του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου -
19 Μαΐου 2026, 09:41Κρήτη: Το Λασίθι «έσφαζε» με το... βαμβάκι - Το όργιο με τις επιδοτήσεις και οι υπόνοιες για τους εμπλεκόμενους -
19 Μαΐου 2026, 14:45Προσαρμογή των Αστερουσίων στην Κλιματική Αλλαγή με δενδροφυτεύσεις-Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων -
19 Μαΐου 2026, 15:00Οκτώ νέοι αιολικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας στο Λασίθι-Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν -
19 Μαΐου 2026, 07:06Άρια Μπαρκάτσα: Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αρκούν ως παράγοντας για να οδηγήσουν σε αυτοκτονική συμπεριφορά -
19 Μαΐου 2026, 10:45Κέλλυ Ιωάννου: Πώς δεν θα πέσουμε θύματα ψηφιακών απατεώνων! (podcast)
