Αμοργός: Συνεχίζεται το «θρίλερ» της εξαφάνισης του 59χρονου τουρίστα - Η συγγνώμη της συντρόφου του
αγαπημένα σου στη Google
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης του Αμερικανού τουρίστα στο νησί της Αμοργού.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 59χρονος είχε ξεκίνησει, στις 11 Ιουνίου, να πάει για πεζοπορία από την Αιγιάλη προς στα Κατάπολα, ακολουθώντας ένα μονοπάτι που σύμφωνα με τις πινακίδες έχει χρόνο διαδρομής 4 ώρες και 5 λεπτά και από εκείνη την ημέρα τα ίχνη του αγνοούνται.
Ξεσπά η σύντροφός του 59χρονου κατά των ελληνικών Αρχών
Η σύντροφος του συνταξιούχου αστυνομικού από την Καλιφόρνια που αγνοείται στην Αμοργό καταγγέλλει τις ελληνικές αρχές ότι «κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα για να τον βρουν».
Η γυναίκα, που μίλησε στη New York Post, υποστηρίζει ότι οι συγγενείς του συνταξιούχου αστυνομικού έχουν αναγκαστεί να ταξιδέψουν στην Ελλάδα προκειμένου να συντονίσουν τη δική τους επιχείρηση αναζήτησης του 59 χρονου Άλμπερτ Κάλιμπετ.
Η Ντέμπι Λεσέιν δήλωσε «εντελώς αηδιασμένη» με τον τρόπο που της φέρθηκαν οι ελληνικές αρχές. Ισχυρίστηκε ότι ένα ελικόπτερο είχε αναπτυχθεί για την αναζήτηση του Άλμπερτ για μόλις δύο ώρες την ημέρα που εξαφανίστηκε ο σύντροφός της και ότι οι υποσχέσεις για περισσότερες έρευνες με ελικόπτερο μαζί με την ανάπτυξη drones και σκύλων έρευνας και διάσωσης είχαν μείνει ανεκπλήρωτες.
Σύμφωνα με τη New York Post, η Ντέμπι Λεσέιν έφτασε στην Ελλάδα μετά από ένα ταξίδι 32 ωρών, συνοδευόμενη από τον αδελφό του Άλμπερτ, Όλιβερ, καθώς και δύο μέλη της ομάδας έρευνας και διάσωσης της κομητείας του Λος Άντζελες. Μαζί με τρεις ντόπιους φίλους και μέλη της οικογένειάς τους, δημιούργησαν τη δική τους ομάδα αναζήτησης, ενώ -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πρότειναν στις ελληνικές αρχές να πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα της συνδρομής ελικοπτέρου για την επιχείρηση εντοπισμού του 59χρονου.
Η δημόσια συγγνώμη της συντρόφου του προς του κατοίκους
Η σύντροφος του 59χρονου συνταξιούχου αστυνομικού έγραψε σήμερα δυο αναρτήσεις σε μια ομάδα στο Facebook που αφορά στο νησί της Αμοργού. Στις αναρτήσεις της, που είχαν απολογητικό χαρακτήρα, τόνισε ότι «ευχαριστεί τους κατοίκους για την αγάπη και την υποστήριξή τους» και επίσης ζήτησε «συγγνώμη για πράγματα που εξέφρασα στο παρελθόν και πλήγωσαν τους ανθρώπους της Αμοργού». Παράλληλα τόνισε ότι συνεχίζει τις έρευνες μαζί με την ομάδας της, ώστε να βρουν τον Άλμπερτ.
-
16 Ιουλιου 2026, 09:30Η ανάπτυξη της "αρπαχτής" γύρω από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου-Κανένας σχεδιασμός -
16 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Βουλγαράκης: Πώς Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σαμαράς γίνονται οι πρωταγωνιστές των εκλογών! (podcast) -
17 Ιουλιου 2026, 09:10Χιλιάδες πιστοί τιμούν και φέτος τη χάρη της Αγίας Μαρίνας στο μεγαλύτερο πανηγύρι της στην Κρήτη, στην Βόνη -
16 Ιουλιου 2026, 10:45Κωνσταντίνος Χολέβας: Η διαχρονική συνεχεία του ελληνισμού, ως ιστορικό και πολιτιστικό φαινόμενο! (podcast) -
15 Ιουλιου 2026, 18:18Νέα φωτιά σε χωριό της Κρήτης-Πρόλαβαν τα χειρότερα οι πυροσβέστες -
16 Ιουλιου 2026, 08:30Μάρω Κοντού-Τα τελευταία λόγια για τις φίλες της: «Λυπάμαι που αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάμε στα Καμένα Βούρλα»
