Αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα
αγαπημένα σου στη Google
Αναβλήθηκε για τις 29 Νοεμβρίου η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα
Για τις 29 Νοεμβρίου 2024 αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα για τις κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής.
Οι κατηγορίες αφορούν στο περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, όταν η πρώην σύζυγος μαζί με συνεργάτη του δικηγόρου και την κόρη τους πήγαν να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.
Η δίκη αναβλήθηκε, μετά από αίτημα της μηνύτριας νυν συζύγου, η οποία δεν έχει δυνατότητα να καταθέσει καθώς είναι ακόμη ασθενής μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον δικηγόρο. Αίτημα αναβολής είχε υποβάλει και η κατηγορουμένη πρώην συζύγος, η οποία ήταν απούσα από το δικαστήριο.
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
08 Σεπτεμβριου 2026, 07:45Θεόδωρος Τσίκας: Ξεθάρρεψε επί Τραμπ η Ακροδεξιά στην Ευρώπη! Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η ΔΕΘ και ποια η δυναμική των κομμάτων (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Το Ισραήλ θα χτυπήσει… και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στο εφιαλτικό σενάριο, τυχόν πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Τουρκίας (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 10:52ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 4ο) - Ο Καλεντερίδης στην Τουρκία, ο Οτσαλάν στην Κένυα! (podcast)
