Ανοίγουν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου οι εκκλησίες

Το άνοιγμα των Ιερών Ναών από την Κυριακή 24 Ιανουαρίου αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OrthodoxTimes.gr.
Η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε θετικά και η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξουν οι Ναοί της χώρας, με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των υγειονομικών μέτρων προφύλαξης.
Εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Σύμφωνα με την απόφαση, οι ιεροί ναοί θα είναι ανοικτοί για τους πιστούς και οι ιερές ακολουθίες θα τελούνται με την παρουσία ενός ατόμου ανά 25 τ.μ. και ανώτατο όριο εντός του Ιερού Ναού τα 50 άτομα.
Πέραν της εισηγήσεως των λοιμωξιολόγων, καθοριστική συμβολή στην απόφαση για το άνοιγμα των Ιερών Ναών, είχαν ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρης Δημητριάδης και ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης σε συνεργασία με την, αρμόδια για την Εκκλησία, Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως.
-
07 Μαρτιου 2021, 18:15Οι ειδήσεις της εβδομάδας: Οι αγροτικές πληρωμές που εκκρεμούν, οι ενισχύσεις που έρχονται και οι επιχορηγήσεις
-
07 Μαρτιου 2021, 13:38Συνδεδεμένη ενίσχυση 2021: Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στον αριθμό, στο είδος των κλάδων και στο ύψος της ενίσχυσης
-
07 Μαρτιου 2021, 10:01Νέοι αγρότες: Διπλασιάζονται τα ποσά ενίσχυσης – Τα κριτήρια για τους δικαιούχους
-
08 Μαρτιου 2021, 11:33Σε ποιους αγρότες και κτηνοτρόφους θα μοιραστούν τα 26 εκ. ευρώ που εγκρίθηκαν - Οι κατηγορίες προς πληρωμή
-
08 Μαρτιου 2021, 15:14Νέοι Αγρότες: Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια επιλεξιμότητας για το κονδύλι των 40.000 ευρώ (πινακας)
-
07 Μαρτιου 2021, 10:25Κρήτη: Το αυτοκίνητο πέταξε στο...κενό και κατέληξε μέσα σε σπίτια και λιόφυτα (φωτογραφίες)