Aπό το κρητικό γλέντι στη Μεταμόρφωση... στον Εισαγγελέα σήμερα ο Βασίλης Μπισμπίκης (Βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Στο Κρητικό γλέντι στην Μεταμόρφωση, στο οποίο κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγο πριν προσκρούσει με το όχημά του σε 10 σταθμευμένα οχήματα και μία μάντρα.
Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή συμπλοκή που ξεκίνησε για ασήμαντη αιτία, είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, τριών Αλβανών και ενός Κρητικού που προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα μετά την σύλληψή του χθες Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τα ξημερώματα του Σαββάτου προκάλεσε φθορές σε τουλάχιστον 10 σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή της Φιλοθέης, σε μία μάντρα και σε μία γκαραζόπορτα. Στην συνέχεια διέφυγε πεζός από το σημείο, εγκαταλείποντας εκεί το θηριώδες όχημά του. Μετά το περιστατικό, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων προχώρησαν σε καταγγελίες στην ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Μπισμπίκης να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρες της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο σπίτι του ηθοποιού, στο θέατρο όπου εργάζεται καθώς και σε οικίες συγγενών του, ωστόσο δεν τον εντόπισαν. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής έχουν καταγράψει την στιγμή που το όχημα του ηθοποιού πέφτει πάνω στα οχήματα. Σύμφωνα με την Τροχαία, το αυτοκίνητο του Βασίλη Μπισμπίκη έχει κατασχεθεί.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης παρουσιάστηκε αυτοβούλως το απόγευμα της Κυριακής (28/9) στην Τροχαία Κηφισιάς για να δώσει εξηγήσεις. Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν καθώς σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), η εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές προβλέπει ποινές που αφορούν τον οδηγό, όπως πρόστιμο, αφαίρεση άδειας οδήγησης και ποινική δίωξη βάσει του άρθρου 290Α του Ποινικού Κώδικα.
Τα βίντεο από το γλέντι
Παράλληλα, οι Αστυνομικοί της Τροχαίας συνεχίζουν την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 48χρονος «καρφώθηκε» στα τρία ΙΧ και πως έχασε τον έλεγχο του αγροτικού.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι ο ηθοποιός να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, σε ποσότητα μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο όριο, καθώς, όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του νωρίτερα βρισκόταν σε ένα κρητικό γλέντι στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Το protothema.gr παρουσιάζει δύο βίντεο από τις ώρες που προηγήθηκαν του ατυχήματος στην Φιλοθέη με τον Βασίλη Μπισμπίκη να διασκεδάζει με την παρέα του σε γλέντι που διοργάνωνε ο τοπικός σύλλογος Κρητών το βράδυ της Παρασκευής
Ο 48χρονος φαίνεται αρχικά να κάθεται στα πρώτα τραπέζια και να συνομιλεί με φίλους του ενώ στη συνέχεια ανέβηκε προς τη σκηνή και σε εύθυμη διάθεση τραγούδησε και χόρεψε υπό τη μουσική γνωστού, κρητικού λυράρη.
-
25 Ιουλιου 2026, 14:53Ρέθυμνο-Βιλανδρέδο: Συλλήψεις και... εξελίξεις για την υπόθεση με το κόψιμο της γλώσσας ενός κτηνοτρόφου -
24 Ιουλιου 2026, 20:07Στην Αττική η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί - Πάνω από 100.000 κεραυνοί μέσα σε λίγες ώρες σε όλη τη χώρα -
24 Ιουλιου 2026, 20:53Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη: Από τον καύσωνα στις βροχές και τις καταιγίδες -
25 Ιουλιου 2026, 07:06Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Άνοδος και στην Κρήτη στις τιμές μίσθωσης το 2025 με τη βασική αιτία να είναι οι... ξένοι επισκέπτες -
25 Ιουλιου 2026, 15:40Ιταλία – Ελλάδα 9-10: Η Εθνική πόλο ανδρών για 2η διαδοχική χρονιά στον τελικό του World Cup—Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός -
25 Ιουλιου 2026, 07:00Κρήτη: Σήμερα οι ανακοινώσεις και όλες οι λεπτομέρειες για την εγκληματική οργάνωση από την Αστυνομία
