Αστυνομικός της Βουλής: «Αν του καναμε καταγγελία θα μας σκότωνε» – Συγκλονιστική μαρτυρία συμμαθητή του
Νέα συγκλονιστική μαρτυρία που «καίει» τον Αστυνομικό της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τόσο τα ανήλικα παιδιά του, όσο και την σύζυγό του.
Στον «αέρα» του OPEN και της εκπομπής «OPEN Τώρα» μίλησε ένας παλιός συμμαθητής του Αστυνομικού της Βουλής και αρχικά είπε πως ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι έμενε εκεί, «κανείς δεν μπορεί να ξέρει» είπε χαρακτηριστικά.
«Οι γείτονες και οι γειτόνισσες έλεγαν πως πέφτει πολύ ξύλο και άκουγαν φωνές από τα παιδάκια, ενώ μια φορά είχε τύχει να δω εγώ με ανοιχτό το κεφάλι την κοπέλα. Επίσης η γυναίκα του φόραγε χειμωνιάτικα ρούχα και σκούφους καλοκαιριάτικα», πιθανότατα για να καλύψει τα σημάδια κακοποίησης που έφερε στο σώμα της από τον σύζυγό της.
«Όλος ο κόσμος φοβότανε, φοβάται ο κόσμος και εγώ φοβάμαι, για αυτό και ζήτησα να μιλήσω με αλλοιωμένη φωνή, γιατί αυτός έχει τόση δύναμη ώστε να έχει τηλεόραση εκεί που είναι και να δώσει εντολή να μας φάνε όλους, να μας καθαρίσουν. Κρύβεται η μάνα από πίσω που τα ξέρει όλα», τόνισε μεταξύ άλλων ο παλιός συμμαθητής του Αστυνομικού της Βουλής.
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
