Χαλκίδα: Tην Παρασκευή η απολογία του δολοφόνου της 63χρονης
αγαπημένα σου στη Google
Συγκλονισμένη εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινωνία της Χαλκίδας από την αποκάλυψη ότι πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας βρισκόταν τελικά ένας παιδικός φίλος της κόρης του θύματος.
Ο37χρονος δολοφόνος δράστης πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων Χαλκίδας στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ στην ομολογία του χθες παραδέχθηκε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα επειδή τον αναγνώρισε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ο 37χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.
Επρόκειτο για ένα άτομο το οποίο πήγαινε στο σπίτι της 63χρονης συνεχώς, γνώριζε πού ήταν τα δεύτερα κλειδιά και μάλιστα ένα στοιχείο που τον είχε «φωτογραφίσει» αρχικά ήταν το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν είχαν γαβγίσει την μέρα της δολοφονίας της 63χρονης.
Σύμφωνα με την κυνική ομολογία του δράστη ενώπιον των αστυνομικών, ο 37χρονος είχε εθισμό στον τζόγο και όταν πληροφορήθηκε ότι μέσα στο σπίτι της γυναίκας υπήρχαν χρήματα αποφάσισε να την ληστέψει. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» ανέφερε μεταξύ άλλων στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Ο ίδιος κυνικά είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «είμαι απεγνωσμένος απελπισμένος και ήθελα να παίξω».
Όπως αποκάλυψε μια ημέρα πριν το έγκλημα είχε συναντηθεί με την κόρη του θύματος «η οποία είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε.
«Θεωρούσα ότι θα ήταν κατάκοιτη» συμπλήρωσε ο δράστης, ο οποίος φέρεται να περιέγραψε ότι πανικοβλήθηκε όταν την είδε όρθια μπροστά του μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς.
Ο ίδιος, δε, όταν ήρθε η ημέρα της κηδείας της άτυχης 63χρονης δεν δίστασε να δώσει το «παρών» και να συλλυπηθεί τους οικείους της.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
