Χαλκιδική: 38χρονος κουρέας πνίγηκε - Τον τελευταίο καιρό ανέφερε πως πάθαινε συχνά κάποιες κράμπες
αγαπημένα σου στη Google
Ο 38χρονος Λάμπης από την Αριδαία Πέλλας ταξίδεψε μέχρι την περιοχή Καλύβες της Χαλκιδικής μαζί με έναν φίλο του για να περάσουν λίγες ξένοιαστες στιγμές στη θάλασσα.
Για άγνωστους λόγους ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις μέσα στη θάλασσα την ώρα που κολυμπούσε, πράγμα που έγινε αντιληπτό από έναν άνδρα που αμέσως ενημέρωσε τον ναυαγοσώστη, ο οποίος έτρεξε αμέσως να ανασύρει τον 38χρονο από το νερό.
Στη συνέχεια άλλη ναυαγοσώστρια έσπευσε να τον βοηθήσει κάνοντας ΚΑΡΠΑ, όπως και μια νοσηλεύτρια. Στο σημείο έφτασε διασώστης του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε και ασθενοφόρο. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή κάνοντας για παραπάνω από μία ώρα τις απαραίτητες ενέργειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο 38χρονος έχασε τη ζωή του.
Ο 38χρονος Λάμπης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του. Διατηρούσε κουρείο στην Αριδαία και αγαπούσε να πραγματοποιεί ταξίδια με τη μηχανή του σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Ο πατέρας του άτυχου άνδρα συγκινημένος μιλάει στο newsit.gr:
«Ο γιος μου έφυγε το πρωί της Κυριακής για μπάνιο στη Χαλκιδική μαζί με έναν φίλο του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε, πως έχασε τη ζωή του. Κανείς δεν το κατάλαβε από την αρχή. Όλα έδειχναν καλά. Ήξερε και κολύμπι, ήταν γυμνασμένο παιδί. Πήγαν ναυαγοσώστες να τον βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το παιδί μου δεν είχε προβλήματα. Ανακοπή έπαθε, κράμπα ήταν; Δεν ξέρω ακριβώς».
Την ίδια στιγμή ο αδελφός του 38χρονου συμπληρώνει:
«Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε αναφέρει ότι ο θάνατος του ήρθε από πνιγμό αλλά περιμένουμε τις περαιτέρω εξετάσεις. Δεν είχε προβλήματα υγείας, απλά τον τελευταίο καιρό ανέφερε πως πάθαινε συχνά κάποιες κράμπες. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είχε σχέση.
Ο αδελφός μου ήταν υγιής, ήταν αθλητής. Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να μπει μετά στη θάλασσα με γεμάτο στομάχι. Μπήκε να κολυμπήσει και δεν βγήκε. Τον βρήκε ένας άνδρας και φώναζε και μετά ήρθε ο ναυαγοσώστης».
-
13 Ιουνιου 2026, 07:06Καταγγελία Ηρακλειώτη: Μας δάγκωσαν κοριοί όταν καθίσαμε στο σαλόνι πλοίου της γραμμής (Φωτο) -
12 Ιουνιου 2026, 13:45Αίτημα παράτασης των προθεσμιών ολοκλήρωσης των προγραμμάτων “Εξοικονομώ” τη στιγμή που οι σεισμόπληκτοι μιλάνε για... μπάχαλο -
12 Ιουνιου 2026, 10:25Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
13 Ιουνιου 2026, 19:58Ηράκλειο: Τραγικό τροχαίο με θύμα έναν 50χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στο δρόμο στα Πεζά -
12 Ιουνιου 2026, 07:15Χρήστος Αρμ. Γκέζος: Το αλβανικό κράτος έχει σε ομηρία όλους τους πολίτες και τις περιουσίες τους! (podcast) -
13 Ιουνιου 2026, 12:04Σίνδος - Εργατικό δυστύχημα: 56χρονη συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο
