«Δεν σας φοβόμαστε»: Συγκέντρωση έξω από το «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα -Άναψαν κεριά στη μνήμη της
αγαπημένα σου στη Google
Συγκέντρωση έξω από το «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στελέχη και φίλοι της ΝΔ, με αφορμή τον θάνατο της μητέρας τής Αφροδίτης Νέστορα.
Δεκάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το νοσοκομείο, φορώντας λευκά μπλουζάκια με το σύνθημα «Δεν σας φοβόμαστε», στέλνοντας ένα μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.
Στη συγκέντρωση βρίσκεται και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει: «Η επόμενη μέρα της τραγικής απώλειας της Βάγιας Νέστορα, μετά τη χθεσινή δολοφονική επίθεση στα σπίτια των τριών στελεχών μας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκει όλους εμάς στη Νέα Δημοκρατία με αισθήματα βαθιάς οδύνης και ακλόνητης αποφασιστικότητας.
Η μεγάλη οικογένεια της Παράταξής μας πενθεί. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι κοντά στην οικογένεια Νέστορα. Στην Αφροδίτη, στον πατέρα της και στους δικούς της ανθρώπους.
Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, έξω από το ΓΝΘ Ιπποκράτειο, στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ τιμούμε τη μνήμη της αδικοχαμένης μητέρας τής Αφροδίτης και ενώνουμε τις φωνές μας απέναντι στην τρομοκρατία.
Θα είμαστε όλοι εκεί. Δεν σας φοβόμαστε».
Θεσσαλονίκη: Στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» η Αφροδίτη Νέστορα
Στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» μεταφέρθηκε από το «Ιπποκράτειο» η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Νέστορα, η οποία υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού στα χέρια και τα πόδια, μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της, στην περιοχή της Ανάληψης.
Η Αφροδίτη Νέστορα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του «Παπανικολάου», όπου οι γιατροί δίνουν προτεραιότητα στη φροντίδα των εγκαυμάτων στα χέρια, ενώ, όπως έγινε γνωστό, αναπνέει χωρίς υποστήριξη.
Ο πατέρας της πολιτεύτριας, Παναγιώτης Νέστορας, ο οποίος νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του «Ιπποκρατείου» εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπισε μετά τη χθεσινή επίθεση, αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο. Επίσης, στην ίδια Κλινική νοσηλεύεται και ένας εκ των ενοίκων της πολυκατοικίας όπου έγινε η επίθεση, ο οποίος επίσης αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο.
Εξιτήριο από την Πνευμονολογική Κλινική πήρε η τέταρτη ένοικος, η οποία όμως μεταφέρθηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του «Ιπποκρατείου», λόγω καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
iefimerida.gr
-
30 Ιουνιου 2026, 22:18Επίδομα αδείας: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται -
01 Ιουλιου 2026, 21:19Πολιτική καταδίκη για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη -
01 Ιουλιου 2026, 11:28Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
01 Ιουλιου 2026, 13:46Βασίλης Λεβέντης: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών -
01 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Προετοιμάζουν Εθνικό έγκλημα! Οι Τούρκοι σύντομα θα επιχειρήσουν στο πεδίο την «γαλάζια πατρίδα»! (podcast) -
01 Ιουλιου 2026, 21:12Αμμουδάρα: «Έσκασε» ο μετασχηματιστής από τη ζέστη και την υγρασία - Λαχτάρισαν οι κάτοικοι
