Διάρρηξη σε σπίτι στο Χαλάνδρι: Άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα αξίας 60.000 ευρώ
Διάρηξη με θύμα έναν 67χρονο ασφαλιστή των βορείων προαστίων αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Ο άνθρωπος αυτός και η οικογένεια του διαμένουν στο Χαλάνδρι και το βράδυ του Σαββάτου έλειπαν από το σπίτι. Νωρίς το πρωί της Κυριακής τον ενημέρωσαν από την αστυνομία ότι άγνωστοι έχουν παραβιάσει το σπίτι του και έκαναν διάρρηξη.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και φτάνοντας μαζί με τους αστυνομικούς ο ασφαλιστής διαπίστωσε ότι είχαν πάρει, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, ένα κουτί από το γραφείο του σπιτιού του, το οποίο περιείχε 6.000 ευρώ σε μετρητά, είχαν παραβιάσει ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν πακτωμένο στον τοίχο και από εκεί πήραν περίπου 35.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα αξίας περί τις 20.000 ευρώ.
Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα οι αστυνομικοί οι οποίοι ψάχνουν να δουν αν ταιριάζει με κάποια που υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες και φυσικά αν υπήρχε κάποια πληροφόρηση.
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης
