Δολοφονία Καρολάιν: Πολύωρη εξέταση του συζύγου στη ΓΑΔΑ μετά από νέα στοιχεία
αγαπημένα σου στη Google
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίαας της Καρολάιν καθώς ο 32χρονος συζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Μάλιστα ο πιλότος μετέβη στην Αθήνα από την Αλόνησο όπου παραβρέθηκε στο μνημόσυνο της αδικοχαμένης γυναίκας του με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ
"Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν", είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις από τη ΓΑΔΑ. Η εξέταση του 32χρονου πιλότου, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύωρη,
Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, ο σύζυγος του θύματος βρίσκεται στο τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας επί των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει.
Ένα βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας. Υπάρχει μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο σύχυγος της και γι' αυτό θα πρέπει να συζητήσει και πάλι με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών.
Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.
Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα. Όμως και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί, καθώς έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική.
Άλλο ένα στοιχείο που έρευνα η αστυνομία είναι μια ενδεχόμενη προστριβή μεταξύ της Καρολάιν και του συζύγου της τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, όπως φαίνεται μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αλόννησο, πάντως, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος φέρεται να είπε στη μητέρα της Καρολάιν ότι έχει κληθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιον.
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
18 Ιουλιου 2026, 18:08Ο Ολυμπιακός στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στην Κρήτη - Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
19 Ιουλιου 2026, 07:05Η Παραπονεμένη Παναγία στον Πρίνο Ρεθύμνου: Ένα μοναδικό βυζαντινό μνημείο που καταρρέει αβοήθητο (Φωτο & Βίντεο) -
19 Ιουλιου 2026, 07:58Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα -
19 Ιουλιου 2026, 07:20Σε νέα φάση η αγορά ελαιολάδου: Τι υποστηρίζει η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο
