Δυστύχημα Τεμπών: Ένας χρόνος από την τραγωδία που συγκλόνισε την χώρα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου 57 συνάνθρωποι μας έφυγαν άδικα, εξαιτίας τραγικών λαθών και παραλείψεων.
Οι μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών, ένα χρόνο μετά από την πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά σιδηροδρομική τραγωδία, εξακολουθούν να συγκλονίζουν. Οι συγγενείς των θυμάτων πραγματοποιούν σήμερα στις 12:00 τρισάγιο στο σημείο όπου χάθηκαν 57 ζωές, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχουν ζητήσει να μην παραβρεθούν αντιπροσωπείες πολιτικών κομμάτων, παρά μόνο οι οικογένειες, οι συγγενείς, ενώ έχει οριστεί ειδικός χώρος σε αρκετή απόσταση από το σημείο προκειμένου να βρίσκονται οι δημοσιογράφοι.
Το σημείο της τραγωδίας στη Λάρισα θα επισκεφθεί ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημητρης Κουτσούμπας στις 10:00, ο οποίος θα αφήσει λίγα λουλούδια. Νωρίτερα θα χτυπήσουν πένθιμα 57 φορές οι καμπάνες, από μια φορά για κάθε καρδιά που έπαψε να χτυπά εκείνη τη νύχτα. Άλλοι 85 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα.
Η απεργία
Στη μνήμη των θυμάτων και η μεγάλη 24ωρη απεργία που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ σήμερα, στην οποία συμμετέχουν πλήθος ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων. Συγκεντρώσεις και πορείες θα γίνουν στο κέντρο της Αθήνας και στις άλλες πόλεις της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί στο Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αριστοτέλους.
Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις εκπαιδευτικές διαδικασίες στη μνήμη των θυμάτων, πολλοί από τους οποίους ήταν φοιτητές του Ιδρύματος. Σε ανακοίνωση τους οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ κάνουν λόγο για «μία από τις μελανότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας που κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς της χώρας» και προσθέτουν ότι η αυριανή μέρα «συνιστά υπόμνηση της ευθύνης των αρμοδίων αρχών να αποδώσουν την πρέπουσα δικαιοσύνη και του δικού μας χρέους να τιμούμε τη μνήμη των ψυχών που χάθηκαν». «Ήταν παιδιά, αδέρφια και γονείς, ήταν φίλοι και σύντροφοι. Το ΑΠΘ πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής αίματος. Πολλοί και πολλές από αυτούς, ήταν φοιτητές και φοιτήτριες της Θεσσαλονίκης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η απουσία τους από τα αμφιθέατρα, οι κενές καρέκλες στη βιβλιοθήκη, οι φωτογραφίες της ορκωμοσίας που δεν πρόλαβαν, θα βαραίνουν για πάντα τη συλλογική μας συνείδηση», υπογραμμίζουν οι Πρυτανικές Αρχές: «Δεν θα ξεχάσουμε κανέναν τους».
Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Ο Θεόδωρος Κατσιούλης καθόταν στη θέση 41 στο τρίτο βαγόνι, την στιγμή της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, με τον ίδιο να χάνει προς στιγμήν τις αισθήσεις του. Όταν άνοιξε τα μάτια του, όπως εξομολογείται, ήταν σαν να είδε τον θάνατό του.
«Μόλις άνοιξα τα μάτια μου, είδα τον θάνατο μου. Ήμουν πεσμένος στο έδαφος, χτυπημένος, παντού είχε σκοτάδι. Έκανα την προσευχή μου».
«Το βαγόνι», συνεχίζει, «τυλίχθηκε στις φλόγες. Είχε παντού καπνό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ακόμα με δυσκολία αναπνέω. Ένας νεαρός προσπαθούσε να σπάσει το παράθυρο, όταν τα κατάφερε με ένα σίδερο, σηκώθηκα για να πηδήξω να βγω από εκεί. Όταν πλησίασα, είδα πως ήμασταν πολύ ψηλά νόμιζα πως ήμασταν σε γέφυρα», τόνισε.
«Μέσα στο σκοτάδι άκουσα τη γυναίκα που καθόταν δίπλα μου, να μου ζητάει να βοηθήσω τα παιδιά της. Τους είχα δει που χαιρετούσαν τον πατέρα τους κατά την επιβίβαση. Πήρα το ένα παιδί στα χέρια, ήταν χλωμό, φοβισμένο και το κράτησα από τα χέρια. Του είπα να μην φοβάται και να πηδήξει από το παράθυρο. Το ίδιο έκανα και με το δεύτερο παιδί. Όλοι βοηθούσαμε, κανένας δεν σκέφτηκε μόνο τον εαυτό του».
Ο Λάζος Παπαζήσης είναι ένας από τους επιζώντες. Βρισκόταν στο βαγόνι 2. Ακαριαία πήδηξε από το φλεγόμενο τρένο και με το κινητό του τηλέφωνο άρχισε να καταγράφει τις σκηνές της απόλυτης φρίκης.
«Ακούμε ένα ‘μπαμ’ δυνατό. Αρχίζουν σπάνε τα τζάμια από το παράθυρο, σκύβω, πέφτω κάτω. Άρχισαν να πετάγονται γυαλιά στο κεφάλι. Αφού έσβησαν τα φώτα από το τρένο, φωτίζαμε με φακό από το κινητό και μετά ένας ένας πηδήξαμε κάτω. Τσίριζαν τα κορίτσια, που ούρλιαζαν ‘βοήθεια’ και ήταν δύο κορίτσια με κομμένα πόδια».
Ο Στέφανος Γωγάκος περιέγραψε επίσης τον εφιάλτη που έζησε: «Ξαφνικά ακούμε ένα δυνατό κρότο και τα τζάμια έσπασαν όλα με την μία και δεχθήκαμε στο κεφάλι μας τα θραύσματα από τα τζάμια. Κάποια καθίσματα γύρισαν ανάποδα και τα προσωπικά μας αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν». Στη συνέχεια όσοι απεγκλωβίστηκαν από το βαγόνι πέντε χρειάστηκε να περπατήσουν, όπως περιέγραψε ο κ. Γωγάκος, περίπου 1500 μέτρα, φθάνοντας σε ένα ξέφωτο, όπου τότε κι εκεί αντίκρισαν οι διασωθέντες την θηριώδη φωτιά. Καταλήγοντας ο επιβάτης ανέφερε χαρακτηριστικά «ευχαριστώ τον Θεό που με έσωσε από την κόλαση του Δάντη».
Η Βασιλική Οικονομάκη ήταν από τους τραυματίες. Η ίδια λίγες μέρες μετά θα μιλήσει για τα όσα βίωσε: «Θυμάμαι να είναι όλα μαύρα, να έχουν σβήσει τα φώτα. Να είναι όλα μαύρα, να προσπαθούμε να βγάλουμε τα σίδερα από πάνω μας από τα χαλάσματα. Προσπαθούσα να βρω τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου. Φώναζα βοήθεια. Θυμάμαι να καίγομαι και βγήκα έξω επειδή καιγόμουν. Έτσι σώθηκα, πήδηξα σε κάτι πράγματα». Επιπλέον, η ίδια θυμάται πως το βαγόνι του κυλικείου ήταν γεμάτο και δυσκολεύονταν να βρει θέση, ενώ μετά τη σύγκρουση, άνθρωποι καιγόντουσαν ζωντανοί και φωνάζανε»
Ο Δημήτρης Αράπης, επίσης τραυματίας, εξολομογήθηκε: «Ευχαριστώ αυτούς που ήταν εκεί και βοηθούσαν, γιατί υπήρχαν πολλοί που απλώς έπαιρναν τις τσάντες τους και έφευγαν. Και τους φωνάζαμε εμείς που θα πέσουμε. Γιατί τις είχαμε ρίξει κάτω, το δεύτερο βαγόνι γιατί είχαν πέσει οι ρόδες από το βαγόνι και είχε σύρματα και τις ρίχναμε εκεί να μη χτυπήσουμε σε κανένα σύρμα και τις έπαιρναν από εκεί. Αλλά ήταν και μια κοπέλα που είχε σπασμένο χέρι και βοηθούσε».
Ο Στέργιος Μιναέμης, επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας θα πει λίγες ημέρες μετά: «Βρισκόμουν στη θέση 51 στο βαγόνι 3 με σκοπό να φτάσουμε Θεσσαλονίκη, να βρω ένα μέρος να νοικιάσω γιατί με περίμενε ήδη ο αδελφός μου και να ξεκινήσουμε μια νέα αρχή. Μια μεγάλη βαλίτσα, ένα μπουφάν, τον υπολογιστή μου και το κινητό μου. Δεν σώθηκε τίποτα. Έγιναν όλα κάρβουνο. Διάβαζα ένα άρθρο στο κινητό μου και θυμάμαι το παιδί που καθόταν απέναντι μου. Πρώτα είδα το παιδί να πετάγεται στα αριστερά μου και να σκάει δίπλα μου και μετά κατάλαβα ότι υπήρχε φρενάρισμα ή σύγκρουση. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε εκείνη τη στιγμή τι έγινε. Αν είχε πεταχτεί κάτι στις ράγες, αν εκτροχιαστήκαμε ή αν τρακάραμε με άλλο τρένο» είπε αρχικά ο νεαρός άνδρας και συνέχισε περιγράφοντας:
«Το πρώτο μου μέλημα ήταν να βρω από που θα φύγουμε. Δεν συγκρίνεται το βαγόνι από το πώς μπήκαμε με το πως ήταν όταν φύγαμε. Δεν είχες την αίσθηση του χώρου, δεν σου ήταν κάτι οικείο αλλά όλα ήταν μια μάζα, ένα χάος δεν ήξερες τι ήταν κουπέ, τι ήταν διάδρομος, τι ήταν τζάμι. Δεν ήξερες ποιο ήταν το πάνω, το κάτω, το αριστερά και το δεξιά. Μας έδωσε ο Θεός εκείνη τη στιγμή ένα παράθυρο, μέσα από τον καπνό, που βλέπαμε καθαρά τον δρόμο. Μέσα από ένα απόλυτο σκοτάδι, φωτιές δίπλα από το παράθυρο, καπνός, δεν είχαμε οξυγόνο και ήμασταν με μια δυο ανάσες. Τρίτη ανάσα δεν ξέρω αν πρόλαβε κάποιος να πάρει πριν κλείσουν όλα. Είδαμε την πίσσα, τον δρόμο, τα φώτα και από εκεί καταλάβαμε ότι θα σωθούμε».
Όπως είπε, το ύψος ήταν μεγάλο, περίπου στα δύο μέτρα, αλλά μέσα δεν μπορούσαν να πάρουν ανάσα, καιγόντουσαν. «Εκεί λέω ”αγόρι μου ή θα πηδήξεις και αν ακρωτηριαστείς, ακρωτηριάστηκες, γιατί κάτω είχε σίδερα σαν λεπίδες από το τρακάρισμα, ή θα καείς ζωντανός και θα μείνεις από οξυγόνο”. Οπότε δεν ήταν κάτι διαπραγματεύσιμο. Ήταν μονόδρομος και προσπαθούσαμε να βγούμε προς τον δρόμο που δεν ήταν τόσο εύκολο»
Ένα χρόνο μετά...
Ένα χρόνο μετά ο 21χρονος Γεράσιμος ο μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή δίνοντας καθημερινά το δικό του αγώνα.
Ένα χρόνο μετά τρία πορίσματα και μία ανακριτική έρευνα σε εξέλιξη. Έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε 15 στελέχη και εργαζομένους του ΟΣΕ, ενώ προφυλακιστέοι έχουν κριθεί ο σταθμάρχης της βάρδιας και ο επιθεωρητής διοίκησης του ΟΣΕ. Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου και ολοκλήρωσε τις εργασίες της μετά από 89 ημέρες, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.
Ένα χρόνο μετά οι πληγές ματώνουν ακόμα και αμέτρητα γιατί παραμένουν αναπάντητα.
Έναν χρόνο μετά οι 57 ψυχές ζητούν λύτρωση και οι μανάδες που δεν κατάφεραν να ξαναδούν ποτέ πια τα παιδιά τους και να τα πάρουν μια αγκαλιά, δικαιοσύνη.
Οι θέσεις των κομμάτων
Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους είχαν ευθύνη, είναι το μήνυμα της κυβέρνησης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αναφέρει ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει την δουλειά της.
Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης: «Είναι δεδομένη η στήριξη στους ανθρώπους αυτούς, η επιθυμία όλων μας, να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση να έχουμε την ταχύτερη και δικαιότερη κρίση της δικαιοσύνης και να αποδοθούν προφανώς ευθύνες σε όσους είχαν την οποιαδήποτε ευθύνη σε οποιοδήποτε βαθμό.
Η δικαιοσύνη απάντησε και στην πράξη με αυτό το οποίο έκανε και για τη συγκεκριμένη υπόθεση και για οποιαδήποτε άλλη υπόθεση, Αλλά δεν περιμένει υποδείξεις από οποιοδήποτε κόμμα ή από οποιοδήποτε ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου. Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κατηγορήσει κανείς και μάλιστα ειδικά άνευ στοιχείων και να πετάει τη λάσπη στα ανεμιστήρα, είναι για συγκάλυψη».
Την πρόσβαση των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη στη δικογραφία και την παράταση τουλάχιστον για μια εβδομάδα στην κατάθεση των πορισμάτων, ζήτησε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τον πρόεδρό του Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρει πως: «Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε το μεγάλο αυτό έγκλημα και ένα αμελήσουμε τις ευθύνες που έχει ο πολιτικός κόσμος απέναντι στην απονομή της Δικαιοσύνης που είναι αναγκαία για τις ψυχές που χάθηκαν και όλες τις ψυχές που τραυματίστηκαν».
Για συγκάλυψη από την πλευρά της κυβέρνησης, κάνουν λόγο τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, δήλωσε: «Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού αναζητούν αλήθεια και δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση όπως σε όλες τις υποθέσεις για τις οποίες προκύπτουν ευθύνες για την ίδια την κάνει; Υιοθετεί την λογική της συγκάλυψης με κυνικό και απροκάλυπτο τρόπο».
«Αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών ένας χρόνος συγκάλυψης από το αστικό κράτος και την κυβέρνηση όπως αποδείχτηκε και από την άρον άρον λήξη της εξεταστικής επιτροπής χωρίς την εξέταση βασικών μαρτύρων», τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης βουλευτής του ΚΚΕ.
«Όταν μιλήσαμε για εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έκαναν πως δεν άκουγαν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, επισημαίνει πως: «Ψέματα πάνω στις πλάτες οικογενειών που έχασαν ανθρώπους. Ένα πράγμα να ξέρετε, ότι και να κάνετε τίποτα δεν θα σας ξεπλύνει με τον τρόπο που το χειριστήκατε».
«Η Νέα Δημοκρατία στο θέμα των Τεμπών όχι απλώς δεν έκανε το καθήκον της αλλά συστηματικά συγκάλυψε κάθε ίχνος και κάλυψε και τους συνεργάτες της», είπε ο βουλευτής του κόμματος «Νίκη», Νικόλαος Βρεττός.
«Τα Τέμπη δεν θα μπορέσετε να τα κουκουλώσετε», σχολίασε η Πλεύση Ελευθερίας.
Ο Θάνος Πλεύρης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε: «είναι απολύτως λογικό οι οικογένειες, να είναι καχύποπτοι και να θέλουν και στο κομμάτι της δικαιοσύνης και στο κομμάτι της πολιτικής διερεύνησης να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό. Αυτό όμως το δικαίωμα με συγχωρείτε δεν θα το δώσω στην αντιπολίτευση η οποία πάει να καπηλευτεί σε μεγάλο βαθμό μία τραγωδία ανθρώπων».
Αναλυτικά η λίστα των θυμάτων:
Παναγιώτης Μπουρνάζης του Ευαγγέλου, 15 ετών, Θεσσαλονίκη
Αναστασία Παπαγγελή του Ηλία, 19 ετών, Μαρούσι
Μαρία-Θωμαή Ψαροπούλου του Αντωνίου, 20 ετών, Θεσσαλονίκη
Χρυσή Πλακιά του Νικολάου, 20 ετών, Τρίκαλα
Θωμαή Πλακιά του Νικολάου, 20 ετών, Τρίκαλα
Αναστασία-Μαρία Πλακιά του Δημητρίου, 20 ετών, Τρίκαλα
Φραντσέσκα Μπέζα του Δημητρίου, 20 ετών, Θεσσαλονίκη
Κλαούντια Λάτα του Εντουαρ, 21 ετών, Λάρισα
Ελένη Τσίντζα του Δημητρίου, 21 ετών, Θεσσαλονίκη
Αναστάσιος Κουτσόπουλος του Δημητρίου, 21 ετών, Καρδίτσα
Ιορδάνης Αδαμάκης του Αδάμ, 23 ετών, Καβάλα
Κυπριανός Παπαϊωάννου του Χριστόδουλου, 23 ετών, Κύπρος
Ιφιγένεια Μήτσκα του Σωτηρίου, 23 ετών, Γιαννιτσά
Ντένις Ρούτσι του Πάνο, 23 ετών, Αθήνα
Αγάπη Τσακλίδου του Γεωργίου, 23 ετών, Θεσσαλονίκη
Αφροδίτη Τσιωμά του Ευαγγέλου, 23 ετών, Θεσσαλονίκη
Γεώργιος Παπάζογλου του Λυσσιμάχου, 23 ετών, Θεσσαλονίκη
Νικήτας Καραθεοδώρου του Αθανασίου, 24 ετών, Θεσσαλονίκη
Άγγελος Τηλκερίδης του Χρήστου, 24 ετών, Νάουσα
Καλλιόπη Πορφυρίδου του Λαζάρου, 24 ετών, Θεσσαλονίκη
Αναστασία Αδαμίδη του Στέλιου, 25 ετών, Κύπρος
Δήμητρα-Ευαγγελία Καπετάνιου του Κλεάνθη, 25 ετών, Θεσσαλονίκη
Ελισάβετ Χατζηβασιλείου του Νικολάου, 27 ετών, Θεσσαλονίκη
Δημήτριος Ασλανίδης του Παύλου, 27 ετών, Θεσσαλονίκη
Ιωάννης Καρασάββας του Αντωνίου, 28 ετών, Θεσσαλονίκη
Σωτήριος Καραγεωργίου του Δημητρίου, 28 ετών, Θεσσαλονίκη
Ελπίδα Χούπα του Χρήστου, 29 ετών, Αθήνα
Δημήτριος Οίκου του Ευθυμίου, 29 ετών, Αλεξανδρούπολη
Παναγιώτης Χατζηχαραλάμπους του Βασιλείου, 29 ετών, Αττική
Νικόλαος Ναλμπάντης του Δημητρίου, 29 ετών, Θεσσαλονίκη
Δημήτριος Μασσαλής του Άγγελου, 30 ετών, Μαρούσι
Σοφία-Ειρήνη Ταχμαζίδου του Αναστασίου, 32 ετών, Θεσσαλονίκη
Βάιος Βλάχος του Χρήστου, 34 ετών, Καρδίτσα
Mia Mohammad Edris του Sahed Mia, 34 ετών, Μπαγκλαντές
Αθηνά Κατσάρα του Αθανασίου, 35 ετών, Αθήνα
Culea Ionel του Petrica, 35 ετών, Ρουμανία
Έλενα Δουρμίκα του Αντωνίου, 35 ετών, Γερμανία
Σπυρίδων Βούλγαρης του Παναγιώτη, 35 ετών, Μαρούσι
Βάια Μπλέκα του Αναστασίου, 43 ετών, Λάρισα
Ανδρέας Παυλίδης του Προδρόμου, 49 ετών, Θεσσαλονίκη
Ιωάννης Βουτσινάς του Παναγιώτη, 49 ετών, Πειραιάς
Μαρία Μουρτζάκη του Γεωργίου, 52 ετών, Ηράκλειο
Βασίλειος-Κυριάκος Κώττας του Ανδρέα, 52 ετών, Θεσσαλονίκη
Ευάγγελος Μπουρνάζης του Δημητρίου, 54 ετών, Θεσσαλονίκη
Ιωάννης Τζοβάρας του Κωνσταντίνου, 55 ετών, Λαμία
Χρυσή Κουκαριώτου του Ιπποκράτη, 56 ετών, Δράμα
Βασιλική Χλωρού του Παναγιώτη, 56 ετών, Λάρισα
Μαρία Εγούτ του Δημητρίου, 56 ετών, Θεσσαλονίκη
Μαρία Μιάρη του Σπυρίδωνα, 56 ετών, Κέρκυρα
Γεώργιος Φωτόπουλος του Ηλία, 57 ετών, Ελβετία
Γεώργιος Κουτσούμπας του Ιωάννη, 59 ετών, Αμαλιάδα
Bozo Pavlini του Sokrat, 62 ετών, Αλβανία
Ευαγγελία Ντος Σάντος Σίλβα του Ιπποκράτη, 63 ετών, Δράμα
Ιωάννης Καριώτης του Στυλιανού, 63 ετών, Αττική
Γεώργιος Κυριακίδης του Δημητρίου, 67 ετών, Τασκένδη
ertnews.gr- skai.gr
-
28 Απριλιου 2025, 13:03Δύσκολη εξίσωση για την Εκκλησία της Κρήτης η εκλογή νέου Μητροπολίτη στα Χανιά
-
29 Απριλιου 2025, 13:23Ηράκλειο: 20χρονη κατήγγειλε την ανήλικη σύντροφό της ότι επιχείρησε να την σκοτώσει- Συνελήφθη 17χρονη
-
29 Απριλιου 2025, 23:00ΟΦΗ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τελικού - Αναλυτικά οι λεπτομέρειες
-
28 Απριλιου 2025, 13:31Ηράκλειο: Ενώπιον των δικαστικών Αρχών ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου
-
30 Απριλιου 2025, 10:28Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
28 Απριλιου 2025, 14:23Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ καταγγελία για εμπλοκή νεαρής αστυνομικού σε «ρόζ» σκάνδαλο