Έκλεψαν 8 τόνους ελαιόλαδο αξίας 40.000 ευρώ!

Στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου, που φθάνει περίπου τους οκτώ τόνους, προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, ενώ για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος πέντε ανδρών και μιας γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι διέπραξαν, από τις 8 Ιανουαρίου έως και τις 9 Φεβρουαρίου, τρεις κλοπές σε δύο αποθήκες και ένα αγρόκτημα που βρίσκονται σε περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, αφαιρώντας ποσότητα ελαιολάδου, περίπου οκτώ τόνων και αξίας 40.000 ευρώ, ποσότητα ελαιοκάρπου, άδεια δοχεία λαδιού και ποσότητα λιπάσματος, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι, όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, χρησιμοποίησαν ως μέσο διάπραξης των κλοπών ένα ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, το οποίο μίσθωσαν από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Πάτρα, ενώ μετέβησαν σε δυο ελαιοτριβεία και πώλησαν 2.174 κιλά και 3.236 κιλά ελαιολάδου, αντίστοιχα.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η παραλαβή μέρους της ποσότητας του ελαιόλαδου έγινε στο σπίτι της γυναίκας κατηγορούμενης σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, από τα ελαιοτριβεία. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
-
25 Μαρτιου 2023, 11:54Ηράκλειο: Μαθητική παρέλαση στην πόλη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτο)
-
25 Μαρτιου 2023, 07:10Κρήτη: Στα σκαριά μια μοναδική φωτογραφική έκθεση ρεαλιστικών αναπαραστάσεων του 1821 (ΦΩΤΟ)
-
25 Μαρτιου 2023, 17:40Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονου από την Κάτω Τούμπα
-
25 Μαρτιου 2023, 15:16Ηράκλειο: Συγκίνησε τον κόσμο η παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων (Φώτο +Βίντεο)
-
26 Μαρτιου 2023, 14:45Ηράκλειο: Θρήνος για την 22χρονη Πένυ που σκοτώθηκε στο τροχαίο στις Αρχάνες
-
26 Μαρτιου 2023, 10:06Ηράκλειο: Τραγικό δυστύχημα μετά από ανατροπή αυτοκινήτου στις Αρχάνες- Νεκρή 22χρονη κοπέλα