Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό μελών της τουρκικής μαφίας στην Αττική
αγαπημένα σου στη Google
Στη σύλληψη τριών Τούρκων υπηκόων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) το μεσημέρι της Τετάρτης (29/4), οι οποίοι κατηγορούνται για κατά περίπτωση παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τη διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, έπειτα από έρευνα σε οικία σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο επιχείρησης για την αντιμετώπιση τουρκικών εγκληματικών δικτύων που δρουν στην Ελλάδα.
Όπως έγινε γνωστό απο την ΕΛΑΣ, κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 3,54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε ότι δύο από τους συλληφθέντες δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ σε βάρος τους θα επιβληθεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
-
24 Ιουλιου 2026, 11:00Γιώργος Σκαφιδάς: Όλα τα σενάρια στο «τέλειο αδιέξοδο» του Ιράν και του Ορμούζ! (podcast) -
24 Ιουλιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
24 Ιουλιου 2026, 20:07Στην Αττική η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί - Πάνω από 100.000 κεραυνοί μέσα σε λίγες ώρες σε όλη τη χώρα -
24 Ιουλιου 2026, 20:53Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στην Κρήτη: Από τον καύσωνα στις βροχές και τις καταιγίδες -
24 Ιουλιου 2026, 09:35Δακοκτονία στην Κρήτη: Ο χρόνος είναι σύμμαχος …του δάκου – Έντονη η ανησυχία του ΣΕΔΗΚ για τη φετινή χρονιά, με τα φάρμακα πλέον να εξαντλούνται! -
25 Ιουλιου 2026, 07:06Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Άνοδος και στην Κρήτη στις τιμές μίσθωσης το 2025 με τη βασική αιτία να είναι οι... ξένοι επισκέπτες
