Ερμιονίδα: Ηλικιωμένος βασάνιζε σκύλο μέχρι θανάτου σέρνοντάς τον με το αυτοκίνητο
αγαπημένα σου στη Google
Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κοινότητα του δήμου της Ερμιονίδας, όπου συνελήφθη ένας 81χρονος, για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ερμιονίδας, συνέλαβαν 81χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου που έχει να κάνει με την ευζωία των ζώων συντροφιάς. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο δράστης είχε δεμένο σκύλο, στο πίσω μέρος του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, που οδηγούσε και τον έσερνε επί του οδοστρώματος. Αποτέλεσμα αυτής της αποτρόπαιας πράξης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ζώου.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Την προανάκριση αυτής της τραγικής υπόθεσης, διενήργησε το Α.Τ. Ερμιονίδας.
φωτογραφία αρχείου pexels
-
19 Σεπτεμβριου 2026, 07:00Ηράκλειο: Κατεβασμένα ρολά και άδειες βιτρίνες σε κεντρικούς δρόμους - «Μάχη» για την επιβίωση των επιχειρήσεων (Φωτο) -
20 Σεπτεμβριου 2026, 09:24Προς τιμήν του «Fly Manolo» του χάλκινου Ολυμπιονίκη μας Εμμανουήλ Καραλή αλλά και των μεγάλων Ελλήνων επικοντιστών όπως ο Κώστας Φιλιππίδης! -
20 Σεπτεμβριου 2026, 10:40Επιθεώρηση Εργασίας: Με «όπλο» την τεχνολογία ανεβάζει ταχύτητα στους ελέγχους -
19 Σεπτεμβριου 2026, 07:06ΑΑΔΕ: Στο "σφυρί" 56 ακίνητα, κάποια από τα οποία και στην Κρήτη – Το μήνυμα σε όσους δεν μπαίνουν στις 72 δόσεις -
19 Σεπτεμβριου 2026, 10:40Θλίψη στην Ιεράπετρα για τον 9χρονο Μανόλη που πέταξε στους ουρανούς τόσο νωρίς -
20 Σεπτεμβριου 2026, 07:00Φοιτητές από το Χονκ Κονγκ στη Μεσαρά, για χατίρι του ελαιολάδου μιας πρωτοπόρας Ομάδας παραγωγών! (Φωτο)
