Φθιώτιδα: 14χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα – Στο Νοσοκομείο Παίδων με βαρύτατο τραύμα στο χέρι του

Η χαρά της Ανάστασης του Κυρίου μετατράπηκε σε κλάμα από τη μία στιγμή στην άλλη για 14χρονο στη Μαλεσίνα, ο οποίος με μια παρέα φίλων του θέλησε να διασκεδάσει πετώντας κροτίδες μετά το «Χριστός Ανέστη».
Συγκεκριμένα τα παιδιά βρισκόντουσαν στην πλατεία του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης και το δυναμιτάκι που πέταξε ο 14χρονος δε φάνηκε να σκάει.
Τότε έκανε το λάθος να πάει να το πιάσει και εκείνη την ώρα έσκασε μέσα στο χέρι του! Σοκαρισμένα και τα υπόλοιπα παιδιά δεν ήξεραν τι να κάνουν με ένα από αυτά τελικά να ειδοποιεί το ΕΚΑΒ.
Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από κει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Δυστυχώς κι εκεί δεν μπορούσαν να προσφέρουν και πολλά πράγματα και ο 14χρονος διεκομίσθη σε Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται φέροντας βαρύτατο τραύμα στο χέρι του.
lamiareport.gr
-
12 Μαΐου 2025, 08:14Μεσαρά: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός άντρας σε τροχαίο
-
12 Μαΐου 2025, 08:50Τροχαίο με το "καλημέρα" στο Ηράκλειο (φωτο)
-
11 Μαΐου 2025, 14:00Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή μήπως να το δούμε λίγο πιο εκκλησιαστικά;
-
12 Μαΐου 2025, 17:00Την ερχόμενη εβδομάδα Σύνοδος για την εκλογή Μητροπολίτη στα Χανιά;-Το Σάββατο το μνημόσυνο του μακαριστού Δαμασκηνού
-
12 Μαΐου 2025, 09:45Με μια όμορφη γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδι, ποίηση και λογοτεχνία, τίμησαν στο Αλάγνι τη γιορτή της Μητέρας (Φωτο & Βίντεο)
-
11 Μαΐου 2025, 12:20Ηράκλειο: Εντυπωσιακές... πτήσεις για εκατοντάδες πολίτες με τους προσομοιωτές των F16 και F35 (Φωτο + Βίντεο)