Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον άνδρα που πήδηξε στη θάλασσα

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για τον εντοπισμό του άνδρα που το μεσημέρι της Πέμπτης βούτηξε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr και εφημερίδας «Πελοπόννησος», πρόκειται για 42χρονο από την Αιτωλοακαρνανία. Εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στον ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του.
Έγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση και με εκείνον να του γνέφει καταφατικά. Όταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο.
Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Ωρες αγωνίας για τους γονείς του, που χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.
Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη ενώ μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων, πραγματοποιούν έρευνες στη ξηρά.
-
19 Μαΐου 2022, 15:39ΟΠΕΚΕΠΕ: Μετά την πρώτη πληρωμή έρχονται και άλλες- Πότε θα γινουν για β. ενίσχυση, Εθνικο Απόθεμα, συνδεδεμένες
-
19 Μαΐου 2022, 22:37Κατέστρεψαν ολόκληρο αμπέλι στο Αμάρι – Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης (Φωτογραφίες)
-
18 Μαΐου 2022, 19:20Τι απαντά ο Άδωνης Γεωργιάδης για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό»
-
18 Μαΐου 2022, 18:00Δεν πήρε θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στο ζήτημα καταστροφής του Παλίγκρεμνου
-
19 Μαΐου 2022, 12:40Βολές στο κέντρο...
-
20 Μαΐου 2022, 08:12Χερσόνησος: Από την αρχή της σχολικής χρονιάς χωρίς σχολικούς τροχονόμους-Κινδύνευσε 8χρονος