Γιώργος Μαζωνάκης: Εξιτήριο για τον τραγουδιστή - «Όλα καλά», είπε

Εξιτήριο μετά από πέντε μέρες νοσηλείας, πήρε από το Δρομοκαΐτειο ο Γιώργος Μαζωνάκης, το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου, καθώς εξετάστηκε εκ νέου από ψυχιάτρους. Ο τραγουδιστής βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες σε διαρκή επικοινωνία με τον δικηγόρο του, με τον οποίο σχεδίαζε τις επόμενες νομικές και προσωπικές κινήσεις του. Εκτιμάται ότι ο καλλιτέχνης πρόκειται να περάσει σύντομα στην αντεπίθεση, ενώ θα δώσει διευκρινίσεις για όσα βιώνει.
Η εισαγωγή του στην ψυχιατρική κλινική έγινε έπειτα από εισαγγελική εντολή, κατόπιν αιτήματος του πατέρα και της αδερφής του, χωρίς τη συγκατάθεση του ίδιου. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν πάσχει από κανένα ψυχιατρικό νόσημα. Όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε έξω από την ψυχιατρική δομή, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον και την αντιμετώπισή τους. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να είστε καλά. Όλα μια χαρά, σας ευχαριστώ για την αντιμετώπισή σας. Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», δήλωσε χαμογελαστός ο τραγουδιστής.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», ο τραγουδιστής εξετάστηκε και σήμερα από ψυχιάτρους, οι οποίοι με τη σειρά τους έγραψαν έκθεση για τον εισαγγελέα, από την οποία και κρίθηκε αν ο Γιώργος Μαζωνάκης χρειαζόταν νοσηλεία ή όχι. «Αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η νομική διαδικασία που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Πέμπτη δεν είναι τόσο απλή.
Οι πληροφορίες που μας έρχονται από το Δρομοκαΐτειο είναι ότι με βάση την νομοθετική διαδικασία, σήμερα πάλι δύο ψυχίατροι θα εξετάσουν ξανά τον Γιώργο Μαζωνάκη, θα γράψουν μια έκθεση που θα πάει στον εισαγγελέα και εκείνος θα αποφασίσει αν θα πάρει το μέτρο της εκούσιας νοσηλείας ή όχι», ανέφερε το ρεπορτάζ.
-
06 Οκτωβριου 2025, 15:25Φήμες για επικείμενη παραίτηση του κ. Αμφιλοχίου από τη Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου
-
06 Οκτωβριου 2025, 09:10Λειψυδρία: Ανατροπή στο κυβερνητικό σχέδιο για τα νερά και στην Κρήτη - Σύσκεψη σήμερα για την αλλαγή των πλάνων
-
07 Οκτωβριου 2025, 09:35«Τα δολάρια έπεφταν "βροχή" για τον Γρηγόρη Σαμόλη στη Νέα Υόρκη!» (βίντεο + φωτο)
-
07 Οκτωβριου 2025, 16:09Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα στην Λ. Κνωσσού: Όχημα κατέληξε στις μπάρες
-
06 Οκτωβριου 2025, 11:10Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας!
-
06 Οκτωβριου 2025, 11:35Ηράκλειο: Σοκ από τον τραγικό θάνατο ενός συνταξιούχου αστυνομικού - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.