Γνωστός 27χρονος τράπερ συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως με κοκαΐνη και πάνω από 2.000 ευρώ

Ένας αρκετά γνωστός τράπερ συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως έχοντας πάνω του 122 γραμμάρια κοκαΐνης.
O 27χρονος τράπερ το βράδυ του Σαββάτου, βρίσκονταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυροματαίων στο πεδίον του Άρεως.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
Όταν τους πλησίασαν, ένας νεαρός έφυγε τρέχοντας προς τα Εξάρχεια, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο τράπερ πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν στις τσέπες του το χρηματικό ποσό των 2.350 ευρώ.
Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.
Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
-
28 Νοεμβριου 2023, 07:06Λεωνίδας Κουμάκης στο newshub.gr: Ανύπαρκτη η πραγματική Δικαιοσύνη στην Τουρκία
-
28 Νοεμβριου 2023, 19:22Οι ισχυροί άνεμοι «άναψαν φωτιές» στην Κρήτη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε Χανιά και Σητεία
-
28 Νοεμβριου 2023, 16:01Αμμουδάρα: Χειροπέδες σε τρεις Βουλγάρες που πουλούσαν αγοραίο έρωτα
-
27 Νοεμβριου 2023, 16:05Πατσίδερος: Η αντιμετώπιση σεισμών και έκτακτων καταστάσεων, αλλά και οι πρώτες βοήθειες στο επίκεντρο (Φωτο +Βίντεο)
-
27 Νοεμβριου 2023, 20:36Στη Βουλή η αποθήκη φιαλών υγραερίου στη Φοινικιά- Τι απάντησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος
-
27 Νοεμβριου 2023, 19:00Αλλαγές στο Ποινικό Δίκαιο: Οι σημαντικότερες διατάξεις για ενδοικογενειακή βία, βιασμούς και εμπρησμούς