Κ. Κυρανάκης για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είμαστε συγκλονισμένοι – Όλη η Ελλάδα πενθεί»
O αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να τιμήσει με τη σειρά του τη μνήμη των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα, που σημειώθηκε στη Ρουμανία.
Ο Κ. Κυρανάκης δήλωσε συγκλονισμένος και τόνισε πως τα παιδιά αυτά έχασαν τη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν την ομάδα, που αγαπούσαν.
Αναλυτικά: «Είμαστε συγκλονισμένοι. Όλη η Ελλάδα πενθεί για αυτά τα νέα παιδιά, που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους σε ένα πραγματικά τραγικό τροχαίο δυστύχημα, του οποίου η εικόνα πραγματικά μας έχει συγκλονίσει όλους.
Και νομίζω ότι πάνω απ’ όλα κάθε άνθρωπος, κάθε γονιός, κάθε φίλαθλος ομάδας ταυτίζεται γιατί θα μπορούσε να είναι εκείνος στις θέσεις τους.
Ήταν νέα παιδιά, τα οποία πήγαν να ακολουθήσουν την ομάδα τους. Είναι από γνήσια αγάπη για την ομάδα τους, να την ακολουθήσουν σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι και πραγματικά και εμείς πενθούμε μαζί με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και όλη τη Θεσσαλονίκη, γιατί εδώ στην πόλη το κλίμα είναι πραγματικά πάρα πολύ βαρύ».
Διαβάστε Επίσης:
Τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Σήμερα ο επαναπατρισμός των επτά θυμάτων – Στο μικροσκόπιο τα αίτια
-
30 Ιανουαριου 2026, 11:10Ο μήνας του μέλιτος για την Εκκλησία της Κρήτης και τα προβλήματα που θα βγουν κάτω από το χαλί μετά -
30 Ιανουαριου 2026, 10:02Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
28 Ιανουαριου 2026, 20:12Πολεμικό Ναυτικό: Προβληματίζουν οι παραιτήσεις στελεχών στην ολοκαίνουργια φρεγάτα ΚΙΜΩΝ -
30 Ιανουαριου 2026, 13:55Champions League: Ολυμπιακός – Μπάγερ Λεβερκούζεν στα playoffs - Πότε είναι τα παιχνίδια -
30 Ιανουαριου 2026, 10:25Πώς το Μαξίμου απέφυγε το αυτογκόλ Αυγενάκη την τελευταία στιγμή-Θα έχανε την έδρα του -
29 Ιανουαριου 2026, 07:06Αλέκος Στεφανάκης: «Η αρχή και το τέλος της βοοτροφίας στην Ελλάδα όμως υπάρχει ελπίδα»
