Κ. Τσουκαλάς: Θα ζητήσουν συγνώμη από τους καταναλωτές; Θα απολογηθούν στην κοινωνία;
αγαπημένα σου στη Google
"Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Θεοδωρικάκος εξήγγειλε νέα ανεξάρτητη αρχή για την εποπτεία της αγοράς και την προστασία του καταναλωτή. Πολύ αργά, η ζημιά που έχει ήδη γίνει δεν αντιστρέφεται", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγή, Κώστας Τσουκαλάς, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσθέτει ότι "οι καταναλωτές έχουν ήδη υποστεί ένα δυσβάσταχτο οικονομικό πλήγμα λόγω του ανεξέλεγκτου πάρτι αισχροκέρδειας που ανέχθηκε και τροφοδότησε η πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας".
Επισημαίνει ότι "το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, από το 2022, επανειλημμένα, έχουν προτείνει την δημιουργία Ενιαίας Αρχής Καταναλωτή ως ισχυρού θεσμού για την ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών, την εδραίωση δυναμικής κρατικής εποπτείας σε όλο το φάσμα της αγοράς με ταυτόχρονη συνεχή άσκηση ελέγχων και διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Ανταγωνισμού".
Σχολιάζει ότι όμως "η κομματική τύφλωση και η υπόθαλψη μεγάλων συμφερόντων δεν επέτρεπαν στην κυβέρνηση να αποδεχθεί την πρόταση μας" και "της πήρε τρία χρόνια να αναγνωρίσει το λάθος της και να αποδεχθεί έστω και στα λόγια ότι το ΠΑΣΟΚ είχε δίκιο και να εξαγγείλει τη δική μας πρόταση ως δήθεν δική της".
"Θα ζητήσουν συγνώμη από τους καταναλωτές; Θα απολογηθούν στην κοινωνία;", ρωτά ο κ. Τσουκαλάς, προσθέτοντας ότι "οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλήρωσαν πολύ ακριβά την συνειδητή αδράνεια της κυβέρνησης".
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
22 Αυγουστου 2026, 07:40Από τον Παναγιώτη Κονδύλη και τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην Κύπρο του σήμερα. (Η Ελλάδα μπροστά στην ιστορική της ευκαιρία)* -
22 Αυγουστου 2026, 08:19Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών 2026: Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία η Ελλάδα -
22 Αυγουστου 2026, 07:00Ξεσηκώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ενόψει... ΔΕΘ – Καταγγέλλουν το ΣτΕ και δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω! -
22 Αυγουστου 2026, 07:15Διονύσης Τσιριγώτης: Το δημογραφικό είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα, όχι η Τουρκία! (podcast) -
21 Αυγουστου 2026, 22:42Στο… κίτρινο αύριο όλη η Κρήτη – Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά
