Καλλιμάρμαρο: Ρίγη συγκίνησης στην συναυλία για τα Τέμπη - Χιλιάδες θεατές «τίμησαν» τα 57 θύματα
αγαπημένα σου στη Google
Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/10) στο Καλλιμάρμαρο για την πολυαναμενόμενη συναυλία προς τιμήν των 57 ψυχών που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Συγκινητική ήταν η προσέλευση ανθρώπων στον εξωτερικό χώρο του Παναθηναικού Σταδίου, ακόμα και εκείνων που δεν είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο, που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τα θύματα της τραγωδίας.
Μάλιστα, έξω το Καλλιμάρμαρο Στάδιο σταμάτησε σε ένδειξη αλληλεγγύης η μοτοπορεία των διανομέων που απεργούν σήμερα.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ανέμιζαν διαρκώς σημαίες της Παλαιστίνης, υψώθηκε από το κοινό ένα πλακάτ που έγραφε «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους», πολλοί ήταν αυτοί που κρατούσαν στο χέρι τους εισιτήρια τρένου που έγραφαν «Χωρίς Επιστροφή» και «Το έγκλημα αυτό έχει ιστορία», ενώ ακούγονταν συνέχεια συνθήματα «Όλων των νεκρών, θα γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί.»
-
28 Ιουλιου 2026, 17:04"Καμίνι" σήμερα η Κρήτη - Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε 40,3°C -
29 Ιουλιου 2026, 22:25Φωτιά στη Σητεία: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Ήχησε το 112 για εκκενώσεις -
29 Ιουλιου 2026, 12:50Εξάρθρωση συμμορίας σε Αλάγνι και Χαράκι: Συνελήφθησαν τα μέλη της αλλά ο φόβος παραμένει -
28 Ιουλιου 2026, 14:00Πένθος και θλίψη για τον Δημήτρη που έσβησε στην άσφαλτο : Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο, γιο του οπερατέρ Νίκου Εργαζάκη -
29 Ιουλιου 2026, 07:06Τελευταίο αντίο στο Δημήτρη που "έσβησε" στην άσφαλτο: Σήμερα η κηδεία του 27χρονου -
29 Ιουλιου 2026, 16:48Φονική πυρκαγιά στο Ρέθυμνο: Νεκροί δύο πυροσβέστες που εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημά τους (βίντεο)
