Καταδικάστηκε σε ισόβια ο Ηλίας Μίχος για τους βιασμούς της 12χρονης
αγαπημένα σου στη Google
Ισόβια και 41 έτη κάθειρξης καθώς και χρηματική ποινή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον Ηλία Μίχο, εκ των βασικών κατηγορουμένων στη δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.
Στην μητέρα της ανήλικης επιβλήθηκε για το πλημμέλημα της εκβίασης ποινή φυλάκισης 20 μηνών, ωστόσο αυτή άμεσα θα βρεθεί εκτός φυλακής, δεδομένου ότι βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη εδώ και 18 μήνες, έχει εκτίσει δηλαδή την ποινή που πρέπει για να αποφυλακιστεί.
Στον αποκαλούμενο «Μιχάλη» το δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 24 ετών.
Στο μεταξύ, η αναγνώριση του ελαφρυντικού σε κάποιους από τους κατηγορούμενους για κατοχή πορνογραφικού υλικού αλλά και στους αποκαλούμενους ως «πελάτες» του παιδιού, άλλαξε την ποινική τους μεταχείριση με επιεικέστερη αντιμέτωπιση. Συγκεκριμένα τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 12 μήνες έως επτά έτη αντίστοιχα.
Αυτή την ώρα στο δικαστήριο αγορεύουν οι συνήγοροι των καταδικασθέντων για χορήγηση αναστολής. Αφού το δικαστήριο αποφανθεί και γι' αυτά τα αιτήματα, η αυλαία της πολύκροτης αυτής δίκης θα πέσει λίγο πριν συμπληρωθεί το 18μηνο της ανώτατης προσωρινής κράτησης του Μίχου.
-
17 Σεπτεμβριου 2026, 18:38Καραλής: Πιο ψηλά από ποτέ ο Μανόλο, στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης -
17 Σεπτεμβριου 2026, 22:27Ολλανδία: Βρέθηκε απόκομμα 1.700 ετών από την «Οδύσσεια» μέσα σε βιβλίο -
16 Σεπτεμβριου 2026, 11:05Εκκλησία Κρήτης: Νέα "παραφωνία" με μνημόνευση του επιχώριου Μητροπολίτη σε Σταυροπηγιακή Μονή στα δυτικά -
16 Σεπτεμβριου 2026, 14:35Υπόθεση Μαζωνάκη: Κατά της προφυλάκισής τους προσφεύγουν οι δύο γιατροί -
16 Σεπτεμβριου 2026, 14:57Η Ελλάδα, το Ισραήλ και οι δύσκολες ισορροπίες -
17 Σεπτεμβριου 2026, 10:10Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Ασπίδα του Αχιλλέα - «πηγαίοι» μύθοι, κρίσιμες αλήθειες και η Άμυνα σε νέα εποχή! (podcast)
